Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bandyci drwale!!!!!! |
Czy dotrze do nich , ZE LOMZA JEST NAJMNIEJ ZIELONYM MIASTEM W POLSCE?!!!! Tu nie chodzi PANIE KULAGA czy diabli wiedza kto "ze drzewo bylo malej wartosci" ale ZE ZIELEN RATUJE NAS PRZED SMRODEM ,POCHLANIA DWUTLENEK WEGLA , W UPALNE DNI ODDAJE WILGOSC , ORZEZWIA I ODSWIERZA???? ----nie dociera do "decydentow"??? jesli zgode wydala ochrona srodowiska to mozna tylko sobie "pogratulowac" takich przyrodnikow Z BOZEJ LASKI! NA WIOSNE TEGO ROKU SZLALA S.M----- wycinala wszystko w pien nawet z krzewami i drzewami owocowymi ,tlumaczac ,ze zlodzieji bedzie mniej !!!!!)))))) A OKAZALO SIE ,ZE DOSTALA FORSE ZA ZNISZCZENIE to co posadzili lokatorzy aby nie patrzec na blok stojacy pod oknami. TO INFORMUJE wladze SM i Miasta ,ze za wycięcie nawet POJEDYNCZEGO OWOCUJACEGO KRZAKA GROZI KARA 5 TYS. ZL!!!!!!!! rEASUMUJAC: ZLE , BARDZO ZLE SIĘ DZIEJE ,ZE OSOBY POWOLANE!!!!!! DO OCHRONY NISZCZA ----POLBRUK WCALE NIE JEST PIĘKNY! bagrmosen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bandyci drwale!!!!!! |
A to straszne.....ojojoj..... :::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::
|
|
Podaj ich do sądu jeżeli aż tak cię to bulwersuje. Widocznie robią to zgodnie z prawem. Z tego co przeczytałem na 4lomza.pl to musieli wyciąć te drzewka. Oburzyłaś się jak by wycieli ci połowe lasu.
|
|
A o so chozi? Bo ja nie w temacie. Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Już wiem o co chodzi. Obejrzałem zdjęcia. To samo było w 2005 gdy zaczęto remont Poznańskiej. Wycięto wszystkie drzewa, również te kilkudziesięcioletnie. Zostawili tylko kasztanowiec. Szkoda drzew...
|
|
no tak nie mozna drzewek rzuszac bo to zle, nie mozna drog budowac bo trzeba drzewa wyciac, nie mozna marketu zbudowac bo za blisko kosciola, nie mozna imprezy na muszli zrobic bo to prywatne i przy kosciele, wszystko zle. ludzie opanujcie sie ...
|
|
dokladnie!!! opamietajcie sie!!!!albo powrocmy do epoki kamienia lupanego...
|
|
Halina jebnij się w łeb kostką typu Polbruk :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
i to ze dwa razy, bo jeden raz może nie starczyć :-C
|
|
sane one, tobie nawet polbruk nie wystarczy abys uruchomil swoje szare komorki , o ile je posiadasz?! co do reszty wypowiadajacych sie : TOTALNA PORAZKA! bagrmosen
|
|
halina. idź lepiej sadzić sobie drzewka w ogródku.
|
|
halina - netykieta nakazuje wyłączenie capslock'a przy pisaniu wiadomości.
|
|
halina Ty jestes totalna porazka. Kazdy ma swoje zdanie wiec uszanuj je.
|
|
Fajnie by było gdyby zbudowali drogę zostawiając drzewka w jezdni:)))) halina - a jeździć to chce się coraz wygodniej? Rusz szarymi komórkami i zastanów się czy czasem wycięcie drzew nie jest konieczne. Można oczywiście przesadzić, ale ja bym protestował, bo przypuszczam, że koszty by były większeniż posadzenie 100 razy większej ilości drzewek niż tam wycięto.
|
|
popieram sadzenie drzew gdzie sie da.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |