Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mundurki w natarciu |
a ja poczekam na ostatnią chwilę... Mundurek będzie ostatnim zakupem na liście koniecznych do załatwienia rzeczy....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mundurki w natarciu |
ale kogo to obchodzi kiedy ty kupisz mundurek?
|
|
Mundurki-durny wymysł jednego osła, dobrze że nie zmienili orła na tarczy na kaczkę
|
|
Jak widzę w przypadku "prezes38" jak ktoś chce zaistnieć, to powie cokolwiek...
|
|
ehh... słyszałęm ze na mundurki wyjdzie po 130 zł na osobę ... =.= ... bez komentarza... najlepiej kupić i uszyć samemu na wzrór istniejącego mundurka... Wiele osób tak robi.
|
|
w czwórce miały być komplety mundurkowe z koszulkami polo za 53 PLN, rodzice w płacz, że za drogo i wybrali kamizelki za 60... ot logika...
|
|
W PG 1 miały być do odebrana w dniach 27,28,29 sierpnia Zamiat mundurka zastałem kartkę iż mundurki będą sprzedawane w późniejszym terminie o czym poinformuje kolejna kartka a pozatym zamówienie mioało kosztować 110 zł a była zmiana cen i nie wiem czy 200 zł mi wystarczy
|
|
Ja mam tylko nadzieję, że te mundurki bądą nalezycie wykonane. Jak wiadomo dzieci (przynajmniej moje) potrafią doskonale przetestowac wytrzymałość każdego ciucha.
|
|
słusznie annamira, chyba każdy z rodziców ma taką nadzieję, jednak o to należało zadbać w momencie wyboru oferty, nie kierować się tylko ceną... niestety wychodzi na to, że większość potraktowała sprawę stroju jednolitego jako zło konieczne, nie zastanawiając się czy dziecku będzie za zimno, czy za gorąco, że sztuczna kamizelka w maju to nie jest dobry pomysł, ta część potrafiła się jednak zjednoczyć w złorzeczeniu człowiekowi, który spowodował największą od lat dyskusję na systemem edukacji w Polsce.. czyli jak chcą to potrafią..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |