Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kebab |
gdzie w Łomży można zjeść dobry i tani kebab? z tego co sie orientuje to są tylko na dworcu i to tez nie zawsze dobre
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kebab |
Na dworcu od strony "wiaty"-najlepszy:) G a z e l a
|
|
gazela ma racje.. polecam.. i jest fajnie
|
|
od strony wiaty byl kiedys naprawde dobry ostatnio bralem - i niestety dziadowski:( teraz chyba bedzie ciezko z dobrym kebabem
|
|
Najlepiej samemu zrobic xD
|
|
a umiesz? macie może jakiś przepis na kebab?
|
|
w Mławie dobry jadłem
|
|
eheh gośc by był śmieszny gdyby po sam kebab jeździł do Mławy. Czasami jest dobry czasami zły.
|
|
no tak czasami jest dobry czasami zly.. zalezy czy dostaniecie mieso z przed tygodnia czy z przed dwoch.. jedno jest pewne nigdy nie kpujcie kebabow w barze kebab na przeciwko 4+.. moje kumpela tam pracowala i widzialam jak je sie robi i z jakiego miesa... i jest fajnie
|
|
a może wiecie gdzie można zjeść dobra pizze albo jakiś inny obiad? co polecacie?
|
|
w domu
|
|
jak pizza to tylko 4 pory roku:) i jest fajnie
|
|
jak kebaby tochyba tylko w Turcji:) Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
dobra cavalera tylko napisz gdzie mieszkasz. w czwartektak o 15 bedzie ok???????? ____________________________________- ... & vice versa!
|
|
najgorsza jaka może być w 4 porach roku tylko w savanie
|
|
na dworcu w jedynce, tani, duzy, dobry.
|
|
o fuj... i jest fajnie
|
|
a co do taniego obiadu to idz do ratusza do bufetu :)
|
|
NAJLEPSZY KEBAB JEST NA POLOWEJ... CZY TANI? SAMI OCENCIE... Ale nie znalazlem tam: - surowego miesa ( tak jak na dworcu, wlasnie od wiaty ); - starej bulki ( tak jak na starym rynku [ heh..stary rynek - stara bulka...cos w tym musi byc :) ); - gownianej obslugi ( :) ); P.S. Aha...na przeciwko 4por roku kolo pks-ow kiedys byl dobry.
|
|
Na STARYM RYNKU w budynku hali Witam!
|
|
Jeśli chodzi o kebab to tylko i wyłącznie na dworcu od strony wiaty, nigdy się nie zawiodłem, a i obsługa bardzo miła :) Pizza ... 4 Pory Roku oczywiście, moja ulubiona Tropicana mniam :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Napiszę jak większość:) Kebab tylko i jedynie na "rogu" dworca PKS , a jeżeli pizza to 4 Pory Roku
|
|
Na obiad do baru PKS lub w Starym Urzędzie Wojewódzkim, Pizza 4 Pory Roku lub Diavolo.
|
|
na obiad do ratusza pycha normalnie kosmos, pizza to chilli pizza ale tylko z kurczakiem i ostra papryczka chyba spice chicken, albo 4 pory roku ale tylko z ta ostra oliwa
|
|
Na dworcu na samym rogu są najlepsze:)
|
|
w chilli pizza, pizza ok ale obsługa pozostawia wiele do życzenia pozdrawiam
|
|
na rogu dworca czyli gdzie ?, bo są dwa rogi... ________ Malachit
|
|
Najlepsza pizza jest w Marghericie na piłsudskiego (obok alkoholi swiata). Niestety nie polecam ze wzgledu na chamskiego szefa i brak podawanych sosow :) (mimo ze sa na barze :P)
|
|
chicken bar na rogu polowej i legionow najlepszy w miescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Sofra w Stokrotce. Dobre jedzenie i ładne dziewczyny ;) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Na stolowce w PKS mozna dobrze zjesc swojskie zarcie.
|
|
kfc ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Koniu , tam często bywało syfiasto , to bar dla "niewymagających". To tam kiedyś widziałem odkryte dania na ladzie w które wszyscy klienci chuchali , kichali , i kaszleli , brrrrrrrrrrrrr
|
|
"Sofra w Stokrotce. Dobre jedzenie i ładne dziewczyny ;)" gorszego syfu w zyciu nie jadlem. nie lubie wyrzucac jedzenia ale okazalem sobie odrobine litosci... + arcyhigieniczne rozwiazanie - pizza na desce. no comment. w glowie mi sie nie miesci jak mozna sie tam stolowac - to najwyrazniej jakas forma lomzynskiego lansu - wciagnac cos w galerii, hehehe. a co do obiadow to jako ciekawostke podam jadlodajnie przy atomie - zer wysmienity ale na podanie czeka sie - UWAGA! 45 min. dobre dla bezrobotnych... :) a pita z kebabowni vis'a'vis wiaty jak najbardziej godna polecenia; porzadna porcja miesa a nie sterta kapuchy i pol bochna chleba. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |