Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSP Piątnica nie wyjedzie? |
I pewnie, mają rację. Niech DEBIL, który wymyślił ten "przepis" sam dyga w gołych majtach po pożarach. A "Jobla" za pomysł, na rynek z nim, w smole wytarzać, pióramiu obsypać. Choś nie jestem z Piątnicy, to wiem, że wszystkie prace konserwacyjno - naprawcze chłopaki robią za free, nadstawiają głowe za free, ubrania kupują za własne pieniądze, udział w Krajowym Systemie Ratowniczo - Gaśniczym nobilituje, ale za coś też się należy. Szkoda, że "debile" posłowo - urzędnicze zrobią wszystko aby zniechęcić. DEBILIZM totalny. A co na to główny "strażak" trzęsionka? ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSP Piątnica nie wyjedzie? |
czuubek ile Ty człowieku masz lat?? Spotkajmy się co ? W głowie mi się nie miesci żeby pełnoletni człowiek zakładał tyle bzdurnych tematów!
|
|
co ciekawe to czubek mnie zna i to nie wiem skąd... ;/ ale chyba znam tego Adama co ma koleżankę która ma psa ;)
|
|
MasaViV nie tyle bo rzadko, w pasjansa umiem grać w przeciwieństwie do ciebie co do brydża potrzebne ci boisko. tommeknet imię nie ten tego. Wracając do V, uważam ten temat za bardzo poważny, a twoja ocen świadczy o tobie. Hm... powieedz, że OSP to dupy chłopakom w Piątnicy. ściemka wszystkim
|
|
A co ja Ci bronię w pasjansa grać?Graj ile wlezie! :) Dla mnie to nie jest forma rozrywki,a kazdy robi to co lubi prawda?
|
|
Musiałbym się położyć, aby wyrównać poziom ściemka wszystkim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |