Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagubiono portfel przy ul Kazańskiej/ks.Janusza. Nagroda |
Zagubiono portfel przy ul Kazańskiej/ Ks.Janusza. W portfelu jest m.in. Dowód osobisty. Dla uczciwego znalazcy ("przynajmniej" dowodu osobistego) NAGRODA!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagubiono portfel przy ul Kazańskiej/ks.Janusza. Nagroda |
jaka nagroda?
|
|
W dzisiejszych czasach jest coraz trudniej o uczciwego znalazce. waldek27 nie szukaj zbyt długo bo cie śnieg zasypie ???
|
|
o uczciwych gubiących również. :)
|
|
Co prawda to prawda. Ostatnio sam znalazłem portfel... oddać oddałem bo kiedyś sam mogłem być tym nieszczęśnikiem. Koledze zgubę odniósł taksówkarz.... niestety są to jedyna znane mi przypadki takich cudów :/ Kasa jak kasa w portfelu ale niestety znalazcy często mają gdzieś oddać. Nie rozumieją ile zachodu jest w wyrobieniem nowego dowodu, karty bankomatowej itp itd....
|
|
nie zasmiecaj forum i tak nikt nie odda :-/ -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
znalazca już pewnie i tak czuje się wynagrodzony hehehe Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Śmiech śmiechem ale są jeszcze "prawdziwi" ludzie na tym świecie. Szkoda, że świat schodzi na psy w szerokim aspekcie tego słowa.
|
|
Portfel jest u dupka z Bedrnatowicza ściemka wszystkim
|
|
Ja też zgubiłem portfel i na drugi dzień znalazł się znalazca Camel : koniecznie zastrzeż dowód w biurze dokumentów zastrzeżonych (możesz to zrobić w każdym banku) dzięki czemu nikt nie założy na Ciebie konta ani nie weźmie kredytu, chociaż może być już i tak za późno
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |