piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Hosstesy

siemka czy jest jakas w lomzy agensja promocyjno-reklamowa zajmujaca sie zatrudnianiem hostess na promocje?? w warszawie jest ich pelno a czy w lomzy jest cos takiego???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Hosstesy

za malo masz jeszcze wlosow tam gdzie ich nie masz zeby byc hostessa, do tego trzeba byc dobra **** z ladna twarza ;000

Ty FIN to,ze ty masz morde jak niewypal to juz trudno,ale to cie nie upowaznia do obrazania innych.Myslisz,ze co,ze ona jest brzydka?Widziales ja,ze udajesz takiego glupio madrego? Mnie tez taka praca interesuje i chetnie bym sie dowiedziala czegos na ten temat.Po to sa fora internetowe,a ty jak masz mozg takiej wielkosci,ze jakby go wlozyc do lepka od szpilki to bylaby grzechotka, to sie wcale nie odzywaj i nim nie gruchaj!!!

mandrzejczuk: spokojnie, może im taka relacja odpowiada.

nie taka relacja nie odpowiada co on o mnie moze wiedziec nie jestem glupia gowniara za jaka mnie ma wiec niech troche wrzuci na luz bo jest zadufanym w sobie f**** dzieki mandrzejczuk :)

loveley: a jestes taka sama jak FIN. hipokrytka.

z tymi hostessami w Łomży to jets tak ze kazdy PH ma z regoly kogos na stale, czyli po znajomnosci jak zwylke

vespos malo wiesz a sadzisz sie jak bys mial patent na wiedze

loveley: by uznać Cię za hipokrytkę wystarczyło mi to co napisałaś wcześniej. jak nie wiesz co to słowo oznacza to zajrzyj do encyklopedii, to nie boli.

chyba sam nie wiesz co to oznacza nie jestem osoba zadufana w sobie ani falszywa ani dwulicowa to mozesz chyba powiedziec o sobie poniewaz wiecznie czepiasz sie do wszystkich nie pasuje to tego nie czytaj i nie komentuj

ja tylko stwierdzam fakt a forum jest publiczne.

tylko i wylacznie fakt mozesz stwierdzic jezeli mnie poznasz a tak sie sklada ze mnie nie znasz wiec zero masz do powiedzenia

nie muszę stwierdzać faktu o Twojej hipokryzji tylko i wyłącznie po osobistym poznaniu Ciebie. fakt stwierdziłem po Twoim zachowaniu na forum.

a tak swoją drogą. skoro pwsiip jest tak dobrą uczelnią to dlaczego szukasz pracy jako hostessa? ambitna jesteś. :)

ja sie nie dziwie ze loveley szuka pracy jak hostessa,
rozumiem ze poprostu chce zarobic :P

Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.

to ze studiuje to nie znaczy ze nie chce dorobic nie jestem taka jak ty i nie zyje z pieniedzy rodzicow

a skąd Ty wiesz za czyje pieniądze ja żyję?

moze z Kątowni albo Nierdzewni przy Żwirowni...lol...

Tradycja tego forum staje sie nagminne odbieganie od tematu, dziewczyna chce zasiegnac info wiec jesli ktos moze jej pomoc to chyba nie problem...

Moze daj ogloszenie na 4lomza ze chcesz pracowac jako hostessa, moze akurat ktos sie odezwie...
Powodzenia

Whatever.........

to forum -jak codziennie - jest wsrane

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

dziekuje SG1 :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ;]]]

loveley jebie ci z zeba ;)

FIN - miszcz suspensu! ;)

a jaaaak :]]

W internecie jest masa ofert do pracy jako hostessa, tylko trzeba się rozejrzeć (google.pl), moja siostra już rok pracuje w tej branży w Łomży, bo wypełniła ankietę w internecie i dostała szybki odzew, nie podam agencji, aby nie stwarzać konkurencji.
Szukajcie a znajdziecie ;)

Hej!

Możesz spróbować tutaj https://alternativamodels.pl/ - mają dużo zleceń w całym kraju.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org