Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZALEGALIZOWANIE MARIHUANY |
co o tym sądzicie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZALEGALIZOWANIE MARIHUANY |
W Holandi wszystko legalizujo jak leci trawke, sluby gejom, eutanazje, aborcje. Na zdrowie to im to napewno nie wychodzi.
|
|
Nie karmic TROLA
|
|
|
Jestem za. Narkotyki wypalaja mozg,a u nas i tak za malo debilow:)
|
|
Czy marihuana (bo o niej tu piszemy) bardziej wypala mózg, niż papierosy legalnie sprzedawane w kioskach? --- PGG
|
|
Od marihuany zazwyczaj zaczyna kazdy narkoman.Jest narkotykiem i tyle. Papierosy szkodza też, ale czy po popularnym masz odlot?
|
|
wlasnie, mowiac ze pijesz piwo skonczysz na denaturacie - zapalisz trawke bedziesz dawal po kablach.bardzo glupie myslenie i filozofia wkoncu to jest zdanie ludzi, i caly czas temat tabu ktorego nikt nie podejmuje sss
|
|
Ja jestem za legalizacja. Kto jest madry i tak po to gowno nie siegnie. A jak ktos jest pustakiem i potrzebuje wspomagaczy do dobrej zabawy - niech ma.Potem zalegalizujemy skuna,here. Damy dzieci z adopcji dla malzenstw pedalow - bedzie fajnie:) Debili nam potrzeba w spoleczenstwie - i nie jest to kpina, tylko tak jest.
|
|
Wszyscy widzę walą sarkazmem, ale ja z innej beczki. Widac, ze Państwo mało wykształceni. Ja osobiscie jestem za zalegalizowaniem narkotyków i prostytucji. Nalezy zrobić to jednak tak jak się należy. Na narkotyki w zalezności od stopnia uzależlnialności trzeba nałożyć podatek akcyzowy, szczegółowo określić zasady produkcji i dystrybucji, wprowadzić koncesjonowanie zarówno produkowania jak i rozprowadzania. Określić miejsca, w których możnaby sprzedawać i spożywać narkotyki a także nałożyć szereg podatków i opłat z tego tytułu. Moznaby także wproadzić specjalna stawkę VAT na tego rodzaju używki (powiedzmy 80%). No i na koniec wprowadzic trzeba by specjalne warunki rozliczania rozliczania fiskalnego działalności produkcyjnej i dystrybujcyjnej takiego towaru. Wtedy gwarancja, że mało ludzi byłoby stać na takie rzeczy, a jeśli już to skarb państwa by nieźle zarobił. Podobne mam zdanie jesli chodzi o prostytucję, tyle że nalezy wprowadzić comiesiączne obowiązkowe badania lekarskie no inne opisane wyżej. Pozdrawiam narkomanów, niech umieraja szybciej i odciążą pomoc społeczna i inne markoty i konary. TSCHUSS!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |