Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przystanek Woodstock w Łomży |
http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35235,4404198.html Jeśli jest jakakolwiek szansa, to nasi prezydenci powinni wsiadać w samochód i jechać do Jurka Owsiaka na rozmowę. Oto wymarzona okazja, by przedstawić nasze miasto w lepszym świetle. Nie jako miasto antysemitów, pijanych lekarzy i kierowców, stagnacji i smutku. Nie jestem pewien, czy mamy odpowiednią lokalizację do stworzenia miasteczka dla dziesiątek tysięcy ludzi. Może pulwy nad Narwią? Ale niechże sie nasz Urząd Miasta zastanowi i rozejrzy, porozmawia z biskupem, Radą Miasta - i szybko przedstawi ofertę. Bo raczej większość mieszkańców będzie wdzięczna za takie wydarzenie. vR
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przystanek Woodstock w Łomży |
Taaa tylko zapomniałeś o tym ze w Łomży nie ma kolei, wiec Łomża już odpada ;)
|
|
fajno;p i jest fajnie
|
|
Marian37 - w Łomży są tory :-) Co więcej, specjalne pociągi dla uczestników mogą być dodatkowa atrakcją. I nikt sie nie zabije wypadając z nich przy prędkości 30 km/h.
|
|
coś mi się wydaje że jedynym przeciwnikiem będzie młodzieżówka pisu- moherowe berety niestety ale ta grupa wystarczy żeby przystanek w łomży się nie odbył...
|
|
można byłoby zorganizować to na Pulwach,. Trzeba byłoby tylko jakoś odgrodzić to bydło i krowy tam się pasące. ADALL
|
|
jeszcze czego, niech robią rozpieduchę w innym mieście byle nie u nas Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Re: |
Woodstock w Łomży ? Hehehe. Na której dzielicy macie takich dobrych dealerów ?
|
|
lokko racja. ja tam nie mam nic przeciwko żeby się u nas coś takiego odbyło
|
|
Bo raczej większość mieszkańców będzie wdzięczna za takie wydarzenie. O k..., co wy ćpacie ?
|
|
Owsiaka na księzyc trzeba wysłać a narkomani niech gdzie indziej sie bawią. Jak by taki mkoncert byl w lomzy to pomyslcie ilu ludzi by zginelo :) ucierpialo etc....
|
|
taa,jeszcze tylko woodstoka tu brakowało. zasrała by i zarzygała całą Łomżę ta cudowna młodzież... butelki po winie i strzykawki to chyba z miesiąc by trzeba było zbierać,nie wspominając o tym,że na czas koncertu na każdym winklu czy w piwnicach leżało by mnóstwo nietomnych,pozaszczywanych "hippisów" hehe no chyba że poszli by brykać na pulwy,jak napisał ADALL
|
|
ja pier...zal mi was ( urzad skarbowy, ptysiu80 ) w jakim wy wieku zyjecie ? XVIII ? az zal sciska ze w polsce jeszcze taka mlodziez jest o takich pogladach, nie ma co sie dziwic ludziom starszym ale mlodym...podziekujcie rodzicom :) pozdrawiam
|
|
Takich odpowiedzi można było się spodziewać. Gdyby tematem był festiwal DISCO-POLO to już by tu było 200 odpowiedzi TAAAK; ALE KLAWO; REWELACJA itd. Po raz kolejny dowód na to że Łomża to CIEMNOGRÓD a poklask zbierają imprezy kościelne i wiejskie zabawy. WIOCHA , KOMERCJA , JEDNO PIWO CZTERY SŁOMKI !!!!! AZAZEL
|
|
AZAZEL - a ty na 100 % hipis jesteś. Pióra do dupy, czarne skarpety w trupie czachy, do tego sandały i jezdzisz stara WSK-ą. W Łomży nie ma miejsca dla pancurowatych brudasów, ćpunów, śmierdzących zafszonych hipisowatych śmieci. Żygać się chce jak sie takich widzi... aby z daleka od Łomży z takimi...!!! ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
a dla kogo w Łomży jest miejsce? Grzegorz
|
|
a dlaczego nie? pytanie gdzie byłoby miejsce na to , wydaje mi się że pozostaje Czerwony Bór, a to nie jest Łomża. Chyba nawet to powiat zambrowski. I to chyba dobre miejsce.
|
|
W Grądach Wonieckich proponuję. Dużo pola, zajebiste miejsce do spania w byłych chlewniach i oborach, więc brudasy nie będą potrzebować namiotów. Umyją sie na pobliskich bagnach i trzęsiawiskach. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Woodstock uczy tylko jak zdradzać własną wiarę, zmieniać poglądy i zachowywać się (za przeproszeniem) jak zwierzęta tarzając się w błocie, ćpając niewiadomo co..
|
|
luizfernandez - oj ty masz jakiś kompleks a już na pewno kłopoty z głową. połączenie MOHERA - LPR i HITLERJUGENT z „Mein Kampf” pod poduszką i płytą MILANO w odtwarzaczu. AZAZEL
|
|
Co za piękny zbiór żenujących wypowiedzi i postaw :P O pielgrzymkach też można powiedzieć, że oto idzie zgraja zakurzonych brudasów. Tylko co to ma do rzeczy? luizfernandez , urzadskarbowy, ptysiu, graboś, papkarol - nie macie pojęcia o życiu, zabawie i młodzieży. Mimo to zaskoczyła mnie taka liczba przeciwników.
|
|
vonReuffen - a ty wiesz wszystko o zabawie ? Dla ciebei zabawa to ujeba_ać sie po łokcie w błocie, wstrzyknąc here i machac przepoconymi , tłustymi włosami, że aż tłuszcz kapie. Wtedy jest zabawa co ? Takich to pod mur i egzekucja. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
jeszcze ta zabawa i tolerancja uszami wyjdzie
|
|
Woodstock nie uczy w żaden sposób tolerancji, bo żeby byli tam ludzie tolerancyjni to by nie ignorowali Katolików, Ministrów, Premierów itp... dla nich tolerancja to dobre wyrażanie się o krisznowcach czy o gejach ale np. o pójściu do kościoła już się źle wyrażają....
|
|
to rewelacja juz nie moge sie doczekac tego wspanialego koncerciku do lomzy przyjedzie tyle ladnych dziewczyn z calej polski blondynki brunetki wszystkie modelki świetnie bedziemy sie wszyscy bawic
|
|
ciekawe ile osób wypowiadających się w tym temacie było na przystanku.........................?
|
|
zero ? Obejrzeli relacje w tv trwam :D
|
|
Ja byłem - i było spoko, aczkolwiek dużo pijanych ludzi. Ale czy na festynach w Łomży takich mało? Podsumowując - znam inne lepsze imprezy ______________ Zaryzykowałbym, że nawet gibki.
|
|
Ważne, żeby plusy ujemne nie przesłoniły minusów dodatnich.
|
|
dużo ludzi się psuje pod względem duchowym na przystanku, rozrywka może i jakaś jest ale to nie dla mnie a i innych bym ratował
|
|
Pamiętacie taki dziwny temat, który rozpocząłem jakiś miesiąc temu pod tytułem: "Łomża, dziura zabita dechami?" , powyższe wypowiedzi są potwierdzeniem mojej tezy iż Łomża pomimo tego że dostała prawa miejskie nie różni się niczym od zwykłej zasranej wioski. luizfernandez , urzadskarbowy, ptysiu, graboś, papkarol Dziękuje za pomoc!!! Jesteście super. Daliście z siebie wszystko by udowodnić że Łomża to wiocha... pozdro dla Admina za wolność słowa
|
|
Nie wiem co masz na myśli, każdy szanujący się mieszkaniec polskiego miasta byłby przeciwnym tej imprezie w miejscu swego zamieszkania, niezależnie czy byłaby to Łomża, Augustów, Kraków czy Wałbrzych. Myślcie trochę, to nie boli...
|
|
wiem że myślenie nie boli a dlaczego każdy szanujący się mieszkaniec? czyżby szanującymi się mieszkańcami byli tylko ci którzy są moherami czy co bo jakoś nie wiem czemu tyle sprzeciwów? myślisz że jak był gościniec na muszli to nie było pijanych i naćpanych? jesteś tego pewien? spójrz wokół siebie czy ktoś z Twojej rodziny czy znajomych nigdy nie miał kontaktu z narkotykami? myślę że nie byłeś na Woodstocku i nie wiesz co się tam dzieje więc: zanim zaczniesz głośno krzyczeć, po cichu dowiedz się jaka jest ta impreza ale nie pytaj księdza bo on prawdy CI nie powie pozdrawiam
|
|
http://www.wosp.org.pl/przystanek/2007/index.php/41/2
|
|
lokkko616 hipisie śmierdzący. Nie pasuje ci Łomża to spiepszaj do Jarocina. Idiota jestes.... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
a cmoknij mnie w dupę moherze
|
|
hehehehehe ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ta... zróbcie tu drugi Jarocin... po pierwszym dniu takiego spędu nie będzie już klejów i rozpuszczalników w składach lol ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a łomżyńska gospodara zacznie się kręcić. wiecie, że łomża to jedyne miasto jakie do tej pory widziałem, gdzie do centrum może wjechać traktor albo wóz konny?
|
|
vespos a w czym to ci przeszkadza powiedz ze moze wjechac ? Widziales tam ostatnio chociarz jeden ? lokkko616 dojechałeś już do Jarocina na swoim Junaku w sandałach z koziej pały ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
widziałem dzisiaj i traktor i wóz konny w samym centrum, traktor na placu kościuszki a wóz konny na legionów :)) i bardzo mi to przeszkadza.
|
|
To złóż zażalenie do prezydenta miasta i finito. Albo jedź do Jarocina z lokkko616, tam nie chodzą konie tylko hipisi jeżdżą Junakami. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
hmm... czyżby ktoś miał kompleksy na temat motorów? Junak... to było coś... nie to co teraz, co chwile pod oknem śmiga terkoczący skuter w niczym nie przypominający prawdziwego dwu ślada... a poza tym co ty tak się uczepiłeś hipisów? A słyszałeś słowo rastamani? Wątpie ... skoro jesteś tak przeciwny wszelkim większym muzycznym imprezom w Łomży, co ja piszę wszelkim imprezom rockowym (zasłaniając się że to ćpuny, cieszę się że jeszcze nie powołałeś się na Szatana i litościwego Boga). Tylko zastanawiam się nad jedną rzeczą... To kim ty jesteś? Dresem pijącym najtańsze piwo na klatce schodowej, a może bawisz się w młodzież wszechpolską lub po prostu śmierdzącym jajem...
|
|
śmierdzącym jajem on jest. nie uwłaczając. :)
|
|
Odnosze wrazenie ze ci przeciwnicy co sie tu wypowiadaja to rownie brudne dupki jak podobno hipisi czy pancury z ta tylko roznica ze chodza w dresach nosza na szyi lancuchy z imitacji zlota grubosci lancucha dla krow perfumuja sie badziewnymi perfumami z rynku za 10 zl zeluja wloski zeby nie bylo widac ze sa tluste i mysla ze sa coooool.... jakos znacznie mniej mnie draznia pancury niz takie zakute lby w dreskach jak wy. zero inteligencji i tepota az razi z geby... az zal patrzec na te wypociny na forum typu "majom" "podlonczam" litosci.... a tak do wiadomosci nazelowanych dresikow... czarny kolor nie oznacza ze ktos jest brudny... wyobrazcie sobie ze w sklepach mozna kupic czarna odziez.... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
to jakaś masakra jest....
|
|
dokladnie...:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
co poradzić, najlepiej żeby te forum zamknął admin... ten którego nie ma...
|
|
o kuuuurwa ujebani jestescie jakims gownem chyba, to jest logiczne ze na masowkach ludzie biora jkies dragi, jak sytuacja wygladala na tym zje banym techno-mloto festiwalu w nowogrodzie?? ile tam bylo uc panych ryji ?? ile osob sie napier dalalo ?? co za rozpierducha byla ?? czy na woodstoku czy na jakichs innych impfrezach zawsze byly sa i beda narkotyki, a ze oni nosza dlugie wlosy ?? to osobiscie je bie mnie to !!! banda lysych ku rwa rasistow !!! a odje baj ty sie od dlugich wlosow, LUDZIE BRAK MI CZASAMI SLOW BY OPISAC CO CZUJE GDY CZYTAM TE NIEKTORE WYPOWIEDZI !!!! CHCIALOBY SIE NAKRZYCZEC WAM DO TYCH KU RWA PUSTYCH łBóW KILKA SLOW ALE NIE DA SIE NI HU JA !!!! POZDRO DLA KUMATYCH ;-]]
|
|
widocznie jakieś techno party w nowogrodzie nie było dobrze zabezpieczone. woodstock jest tak znaną imprezą, że gdyby do czegoś poważnego doszło zaraz by trąbili o tym w tvn24.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |