sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
trwałe prostowanie włosów

Czy ktoś robił sobie juz trwale prostowanie włosów? Ciekawi mnie to czy naprawde jest takie skuteczne i czy to nie niszczy włosów. Jeśli już ktoś to robił to gdzie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: trwałe prostowanie włosów

moja kolezanka robila gdzies w wawie, dalo ekstra efekty z burzy lokow zrobili jej wlody proste jak tafla.

i jest fajnie

Ale mi chodzi głownie o salony fryzjerskie w Łomży

w lomzy to chyba nigdzie ale pewna nie jestem.. najbardziej prawdopodobne jest ze ta usluge moze ofiarowac salon kolo kwiaciarni marzenie, tam gdzie kiedys byl bar szesnastka, jak juz pojdziesz to pochwal sie na forum jakie efekty to tez moze pojde ;D

i jest fajnie

Wiem ze robią w elfryzie ale nie wiem jak i dlatego jestem ciekawa czy ktoś to już robił wcześniej.

a ile za to sobie licza??

i jest fajnie

to zależy od długości włosów ale jak ja mam do ramion to tak kolo 300 zł ale nie można tego robić na włosach rozjaśnianyc

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org