Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WYPADEK MOTOCYKLISTY!!!!! |
Dzisiaj ok godz 19 był wypadek na ulicy Piłsudskiego.Udział brał motocyklista.Czy ktoś wie coś wiecej na ten temat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WYPADEK MOTOCYKLISTY!!!!! |
Wypadek podobno bardzo powazny. Chyba jakas Baba wjechała na niego.
|
|
Właśnie widziałam-kobieta AUDI 80 wyjechała mu.A koles na motorze jechał jakimś SUZUKI.Z tego co słysząłam to ma coś z karkiem,wstrząs mózgu i cos ejszcze.Tylko nie jestem pewna tego na 100%
|
|
to zgłoś się na policję jako świadek zdarzenia.
|
|
przejeżdżałem tamtędy w chwilę,jak mniemam po zdarzeniu. Na Piłsudskiego,jakoś na wysokości wyjazdu z osiedla stało akurat szare audi B3 z wgniecionymi drzwiami pasażera,a obok niego roztrzęsiona młoda kobieta. Nie dziwię się,bo wszystko wskazywało na to,że wymusiła pierwszeństwo i wyjechała od "blaszaka" prosto pod jadący motocykl,który uderzył w audi i "poszedł" chyba rykoszetem na skraj prawego pasa i spoczął na krawężniku jakieś 20 metrów dalej. Tak to wyglądało na pierwszy rzut oka. Mimo,że od skrzyżowania nie daleko,to znając życie motocykl się pewnie zdążył rozbujać :/
|
|
Slepota taka wyjedzie,a później stoi roztrzęsiona-kierowca musi mieć oczy nawet za tyłu głowy.I chłopak przez nia teraz cierpi:/
|
|
ach te kobiety... zdrowia zycze! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
to jakaś masakra jest....
|
|
Nie wiem, czy to ten sam motocyklista, ale jakies pół godziny wczesniej jeden szalał na Wyszyńskiego! Włosy się jeżyły!
|
|
Taaa z całą pewnością. Tylko jeden jedyny jeździ po mieście Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Napisałam, ze nie wiem,czy to ten sam itp faktem jest, że szaleją. sama jestem kierowcą, i przejechał kiedyś obok mnie taki jeden na jedym kole - super zabawa co nie. i nie był to tor wyscigowy, tylko ul.Piłsudskiego.
|
|
nie ten na wyszyńskiego to ambroziak a ten na piłsudzkiego to jakis normalny chlopak nie ksiądz
|
|
To niech się chłopak przeżuci na samochod no teraz wózek. A co to wina kierowcy tylko ? gościu też powinien uważać a nie tylko co raz jakiś szczeniak jezdzi i gazuje np po takiej zawadzkiej.Więcej dawców !.
|
|
a to żeś błysnoł inteligecjo
|
|
SkalarMPT: masz wsrane na mózgu. Brawo za wbłyśnięcie ynteligencyją
|
|
tak, tak! wsrane po pachy!
|
|
To Nie pisz i nie Czytaj Spierdallaj na te swoje linuxowe i nie odwiedzaj nas tu.
|
|
Skalar nie bluzgaj. Piszesz że to wina motocyklisty, że powinien uważac. Jak ci ktoś wyjedzie 3 metry przed tobą z boku to chociaż byś jechał 40km/h to i tak nie dasz rady zachamować.
|
|
Popieram STEFAN01 ma rację.Aj ludzie wohle nie zwracają uwagi na nic.Ta Pani,która wyjechala moze myślałam,ze zdąży sie rozpędzić......MYŚLAŁA.....
|
|
Nie myślcie, tylko uważajcie i jeździcie ostrożnie. Motocykle są wszędzie!!!
|
|
Ten wyjazd jest tam bardzo paskudny nie jedna osoba tam zginęła i nie jedna została kaleką , trzeba cos zrobic z tym wyjazdem, sam byłem swiadkiem różnych mrożących krew w żyłach sytuacji.
|
|
i bardzo dobrze. ktoś komu się należy dostanie nową nerkę. gdyby wolniej jechał ten ktoś na tej dwukółce to by nie doszło do całego zajścia. biedna kobieta.
|
|
vespos, strasznie biedna kobieta, chlopak ledwie chodzi i ma problemy z kregoslupem!!!poza tym mierzyles mu predkosc?jesli tak to ile jechal?? ja wiem kto bral udzial w tym zdarzeniu, znam poszkodowanego motocykliste i wina byla kobiety prowadzacej samochod!!!zanim policja przyjechala krzyczala ze to jego wina po czym pozniej okazalo sie tak naprawde czyja to wina byla a w radiowozie siedziala potulna jak baran-inaczej jej nazwac nie mozna!!! jesli chodzi o motocyklistow, to na nich trzeba szczegolnie uwazac bo nim sie obejrzysz a on juz za Toba albo Cie juz wyprzedza. Poza tym w Lomzy nie ma kultury jazdy, wiekszosc kierowcow spieszy sie i nie zatrzyma zeby komus pozwolic wlaczyc sie do ruchu...to jest dopiero masakra chamskiej jazdy... Ostroznej jazdy dla wszystkich...:) Whatever.........
|
|
SG1: to, że znasz sprawcę (bo dla mnie właściciele dwukółek to sprawcy wypadków) niczego nie zmienia. nadal uważam, że to biedna kobieta.
|
|
a taczki im dać, to może prędkości nie przekroczą - obym się nie mylił ściemka wszystkim
|
|
pewnie ze biedna bo jezdzic nie umie :D
|
|
motocyklisci maja takie samo prawo jezdzic po ulcach jak i wy w samochodach... skoro mu wyjechala i policja stwierdzila ze jej wina to widac tak bylo. i nie sadze zeby to ona byla biedna. nawet gdyby zamiast tego motoru byl samochod to i tak by pewnie byla stluczka. z ta tylko roznica ze samochod sie tylko wgniecie a tobie pewnie nic nie bedzie. a motocyklisty nie chroni niestety kupa blachy... dlatego warto jednak ich traktowac jak normalnych uzytkownikow drog a nie jak nie ktorzy myslec ze samochod ma pierwszenstwo... motor to nie rower... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
drzewko_szczescia, możesz powiedzieć co miałeś na myśli pisząć to: "dlatego warto jednak ich traktowac jak normalnych uzytkownikow drog a nie jak nie ktorzy myslec ze samochod ma pierwszenstwo... motor to nie rower..." Czyżby twoim zdaniem rowerzyści nie byli "normalnymi" uczestnikami ruchu i nie obowiązują go pierwszeństwa itd.??
|
|
taaa obowiazuja ale rowerzysta ma wieksze szanse wyhamowania wyobraz sobie... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ojjjj dawno chyba nie jeździłeś na rowerze. Tzn. może i szybciej wychamuje, ale nie zawsze. Ja na swoim starym rowerze często jeszcze po mieście z prędkością powyżej 40km/h, a nawet przy prędkości nawet o połowę mniejszej nie zatrzymasz się w ciągu sekundy, a jeżeli ci coś wyskoczy, to nie masz żadnych szans :/
|
|
vespos napisal : "to, że znasz sprawcę (bo dla mnie właściciele dwukółek to sprawcy wypadków) niczego nie zmienia. nadal uważam, że to biedna kobieta." A dla mnie sprawcy wypadkow to Ci, ktorych uzna sie za winnych ich spowodowania. Dwa kolka, cztery kolka, 10-12 co za roznica - i tak do ich obslugi potrzebny jest rozsadek i glowa...
|
|
Trocha..."z prędkością powyżej 40km/h" ee.. z górki?
|
|
biedna kobieta.
|
|
biedny vespos. mózgu nie używa...
|
|
biedna kobieta. :)
|
|
Tyku, nie - bez górki, ale nawet jeśli by to było z górki, to nie wiem co za różnica - wychamować tak samo trudno...
|
|
Autor: vespos (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-08-07 10:55 biedna kobieta. :) biedny vespos :l
|
|
Autor: graboś (82.139.181.---) Data: 25-08-07 17:36 Autor: vespos (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 25-08-07 10:55 biedna kobieta. :) biedny vespos :l zły człowiek :)
|
|
Admin powinien juz chyba zamknac ten post bo nic nowego tu nikt nie wymysli poza wypiesywaniem ew glupot!!! Whatever.........
|
|
Kobiety wina policja ustaliła. Hurrrrra. Ok jest winny. Brawo policja, brawo prokurator, brawo sąd, brawo nawet dla kata. Tylko czy , to zwróci zdrowie lub zycie??????????? A czy motocyklista zdaje sobie sprawe z tych wszystkich uwarunkowań, które tworzą tak niebezpieczną sytuację. (dziurawe , krzywe , brudne drogi, brak nawyków u kierowców samochodów, warunki atmosferyczne) Czy zdaje sobie sprawę , ze nawet bez kontaktu z innym pojazdem może lecieć jak pocisk w najbliższe krzaki, zabudowania, z powodu dziur , zanieczyszczeń czy tylko wachnięcia się innych pojazdów Czy zdaje sobie sprawę , że tylko przez ułamek sekundy moze być widoczny w lusterkach. A czy motory sprowadzone po kraksach - z zachodu- aby taniej, gwarantują bezpieczną jazdę. Szkoda chłopaka, ale niech inni się zastanowią zanim kupią motor. Myśle , ze laski wolą całych i zdrowych chłopaków. I nie koniecznie na motorach :)))))
|
|
Trąbka! -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |