Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga Na kibiców jagi! |
Przed jakimiś dosłowanie 15 min. Obok kiosku podjechały 2 samochody na białostockich blachach. Szedłem z Panną chodnikiem i jeden zaczoł wykrzykiwac jagielonia i panowie wysiedli. Pokrecili sie troche zaczeli isc w strone jakiś chłopaków siedzących na placu zabaw. Potem wsiedli i kiedy juz myśłałem że nic sie nie stanie jeden samochód zatrzymał sie 2 panów wyskoczyło i zaczeli bić (bardziej zaatakowali go) i uciekli. noramlnie krew mi zamroziło. Uwaga na samochody na białostockich blachach!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga Na kibiców jagi! |
O jakim ty kiosku mówisz, bo oprócz tego przed 15 minutami na zawadzkiej, z trzech nie będę wymieniać marek itd wyskoczyło ok 10chłopa na jakiegoś faceta zaczęli go okładać zostali spłoszeni przez kierowców
|
|
to jakaś masakra jest....
|
|
mowie o tym na przeciwko spółdzielni
|
|
dobrze, że w Łomży jest jedna spółdzielnia to wszyscy wiedzą o co chodzi :)to jakaś masakra jest....
|
|
pewnie wracali z jakiegos meczu i sie zatrzymali na male co nieco
|
|
elmar o co ci chodzi ? Nie łapię twojego postu . ___POLAK___TO___JA___
|
|
Na głównej trybunie , na meczu ze Śląskiem było 4 piłkarzy Jagiellonii , w tym Vuk Sotirowicz i Napierała. Byli bardzo sympatyczni , a młodzi chłopcy robili z nimi sobie zdjęcia.
|
|
1polak. przeczytaj kilka razy i zrozumiesz. Autor: elmar (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 22-08-07 20:53 O jakim ty kiosku mówisz, bo oprócz tego przed 15 minutami na zawadzkiej, z trzech nie będę wymieniać marek itd wyskoczyło ok 10chłopa na jakiegoś faceta zaczęli go okładać zostali spłoszeni przez kierowców Translate: o którym ty kiosku mowisz... bo oprócz tego(co powiedział pawel2344) Przez 15 min na zawadzwiej z trzech samochodów, których marek nie bede wymieniać, wyskoczyło 10 mężczyzn na jakiegoś faceta. Bili go, lecz zostali spłoszeni przez kierowców. Peace xD
|
|
naprawde strasza sprawa...
|
|
Nie ma co gadać śledziki przyjechali sie zabawić w Łomży
|
|
Doszło do tego, że nawet jak kogoś zabiją to policja nikogo nie zamknie. Z powodu analfabetyzmu świadków. ADALL
|
|
a co masz niby na myśli?? Mam napisać uwaga zadzwoniłam na 997 podałam nr rejestracyjne, bijcie mi brawo ???????? 2 razy zastanów sie zanim dodasz swój komentarz pozdrawiam
|
|
to jakaś masakra jest....
|
|
SoKóŁ999 ...jak by ci to powiedzieć./.. eee. powtarzasz się -.-
|
|
Dla SoKóŁ999 zacięła się taśma
|
|
skurwiele bez honoru... też mi się kiedyś zdarzyło dostać od kibiców Jagi... pięciu cweluchów mnie okopało... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Autor: elmar (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-08-07 15:19 Dla SoKóŁ999 zacięła się taśma prosze, nie mow po sledziowsku "dla" w takim temacie ;)
|
|
perkoz: Każdy wątek jest dobry, byleby zabrać głos, stwórz temat poprawnej polszczyzny i wykaż się pozdrawiam
|
|
nie no to jakaś masakra jest....
|
|
są kibole jagi są i kibole łks'u i można między nimi postawić znak równości, bo to takie same śmiecie. nie uwłaczając. nie mylić z prawdziwymi kibicami.
|
|
Tu wogle co niektórzy są poje.....(większość) Prawie w każdym wątku poruszacie temat ortografi -_-- Jak ktoś pisze z błędami to tylko jego sprawa. Po kiego h.. sie wtrącacie od tego jest admin. Widziałem tych kibiców. Uważajcie !
|
|
vespos święte słowa :)
|
|
Poprostu Białostoczanie nudzą się w swoim "wielkim" pod względem możliwości jak i wielkości mieście :P wiedzą,że Łomża to MIASTO i przyjeżdzają na wycieczki :P apropos Jagielończyków :D "Trafi kosa na kamień" :))
|
|
ADALL - swietnie to ujales :) haha :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |