poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A gdzie wzmianka o Rybnie????

W tę niedzielę odbył się w Rybnie wyścig MTB Cross Country. Była to pierwsza impreza tego typu w Rybnie. Wydaje mi się, że w Łomży i okolicach takich imprez nie jest chyba zbyt dużo (a podejrzewam, że nie ma ich w ogóle), tym bardziej powinna być jakaś informacja o tym, ze takie zawody miały miejsce. Rozumiem, że dla redaktorów 4lomza.pl niedziela św. Rocha była może ważniejszym wydarzeniem, ale porównując ilość osób to w Rybnie było ich więcej. Myślę, że podobnych imprez w tych rejonach powinno być więcej, a portal 4lomza.pl powinien o nich informować, bo szczerze to mało mnie interesuje niedziela św. Rocha gdzie 80% uczestników to osoby powyżej pięćdziesiątki. Chyba to żadna atrakcja dla młodych siedzących w wakacyjne dni w domu nastolatków. Myślę że powinno sie informować o takich imprezach, jeśli nie przed to przynajmniej po i zrelacjonować jak było. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A gdzie wzmianka o Rybnie????

popieram

assasin

jestem za!

Moim skromnym zdaniem było SUPER .Pełen profesjonalizm ,
perfekcyjna organizacja .Trasa świetna ciężka interwałowa wspaniale oznakowana .Krajobraz jak w górach
Wielu poważnych sponsorów i oprawa medialna TV i Gazeta
zaowocowało że wszystko odbywało się w blaskach fleszy .
Nagrody wypasione było bogato i dostatnio .
To piękna popularyzacja sportu przez duże S .Bufet OK
Tak trzymać mam nadzieje że spotkamy się za rok .

marcin135 - napisz pelnowartosciowy reportaz, wyslij na: DONOS@ w gornym, prawym rogu i oczekuj, az zobaczysz swoj artykul na 4lomza :)

No chyba, ze admin napisze wlasny reportaz bazujacy na wypowiedziach uzytkownikach w tym temacie.

Kiernek - ja jestem za, a nawet przeciw lub odwrotnie bedac w swiadomosci zgody, kiedy ktos jest za, to tak na prawde jest przeciw bo bedac za, jest sie w zasadzie opozycjonista tego twierdzenia, tak jak to mawial Lech, nasz poprzedni prezydent :)

fLoorek, łatwo Ci powiedzieć: "napisz pełnowartościowy reportaż". Była to naprawdę duża impreza jak na okolice Łomży - zorganizowali wiele darmowych atrakcji. Naprawdę się działo. Niestety byłem skoncentrowany tylko na moim wyścigu, więc te atrakcje mało mnie interesowały, ale dla widzów był to strzał w dziesiątkę. Nie miałem czasu żeby dokładnie zbadać co i jak. Z resztą z moim z polskim to lepiej żebym nic nie pisał, bo nie chcę krzywdzić tego języka :-) Pozdrawiam

Aha i jeszcze jedno. Oczywiście przydałyby się jakies fotki do zamieszczenia. Ja takich nie posiadam. SAm opis nie wystarczy, możnaby prznajmniej obejrzeć zdjecia, ale gdyby powstała jakaś wzmianka o tym wyścigu przed niedzielą to moze więcej osób by przyjechało go obejrzeć i9 naprawdę poczuli by te emocje na swojej skórze. A nawet jeśliby nie ogladali to pobiesiadowali by ze znajomymi przy łomżyńskim piwie :P

Niedziela Św Rocha to kiepska impreza, mdła i bez większych atrakcji, jeszcze wstęp płatny......, z tego co sie dało zauważyć po przyjeżdżających i odjeżdżających autach że ludzie dłużej niż godzinę tam nie byli

kurcze zeby byla jakas wzmianka to z kolegami zrobilibysmy reportaz i fotorelacje z tej imprezy.

marcin135 jestem jak najbardziej za!

hej Marcin135!! Jeśli chodzi o fotki z imprezy to mam ich trochę ale niestety nie wiem za bardzo jak by można było je zamieścić na forum... Nawet nie wiem czy w ogóle jest taka możliwość :/ jakbyś był nimi nadal zainteresowany to napisz do mnie na pocztę pyniu_myniu@o2.pl lub odezwij się na gg 3841144.

Co do wyścigu to impreza naprawdę się udała. Przyszło sporo widzów, co w naszym regionie można uznać za rzadkość, gdyż nie mamy zbyt dużych tradycji kolarskich. Moim zdaniem jednak poważnym minusem był brak stanowiska komentatorskiego, które zawsze znajduje sie na linii START/META, a co za tym idzie brak relacji z tego co się dzieje na trasie wyścigu. Kolejnym poważnym uchybieniem moim zdaniem było amatorskie podejście do sprawy TV Łomża. Ekipa naszej telewizji zmyła sie zanim ruszył główny wyścig. Widać, że nie mieli okazji relacjonować takich imprez wcześniej.

Co do imprezy nie można powiedzieć, że był tam tylko sam wyścig. Ponad to był paintball, ścianka wspinaczkowa, możliwość wypróbowania swoich umiejętności w strzelaniu z łuku itp.

Zapraszam do obejrzenia fotorelacji z wyścigu w Rybnie:

http://studiopictures.pl/galeria/thumbnails.php?album=14 - fotorelacja

http://www.rowerowy.bialystok.pl/index.php?id=art&art=724 - relacja i zdjęcia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org