Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ogloszenia |
szanowny panie adminie. ile jeszcze razy mam dodawac te samo ogloszenie by sie ukazalo? portal zchodzi na psy? konkurencji sie boicie bo chce ram sprzedac?;/ żałosne...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ogloszenia |
już nic nie pomoże. Temat wielokrotnie był poruszony a admin swoje. Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
marek zeczywiscie czasami robicie lipe -albert
|
|
Ja tez dodawalem ogloszenie z 5 razy przez miesiac i ani razu sie nie pojawialo. Tu trzeba miec znajomosci!!!!
|
|
Ja też próbowałem kilkakrotnie i udało się po mniej więcej dwóch tygodniach. Zamieszczam je teraz na www.golomza i nie ma problemu
|
|
mało tego, miał być podział na szukam pracy i dam pracę.
|
|
zasady ogłoszeń są jasne i niezmienne, wystarczy ich przestrzegać. Przypominam dodawanie ogłoszenia kilkakrotnie nic nie zmienia, to można potraktować jako spam, a ze spamem wiecie co się robi. Jeśli jakieś ogłoszenie się nie ukazało, można pisać na maila, ale jeśli jest z grupy płatnych to droga jest znana. pozdrawiam
|
|
parodia.. _________________________ Masz problem z Counter-Strike? Pisz :)
|
|
nie, to 4lomza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |