Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Film z YouTube pomógł w schwytaniu złodzieja |
Film z YouTube pomógł w schwytaniu złodzieja Film przedstawia mężczyznę, który powoli krąży po sklepie, następnie wkłada pod kurtkę laptopa i wychodzi. Wzbogacony motywem muzycznym z "Różowej Pantery" film zdołał przyciągnąć 500 tys. widzów z całego świata. Wśród nich znalazła się osoba, która rozpoznała złodzieja i zawiadomiła policję. W czwartek 50-letni Dawson Anthony Bliss przyznał się do winy przed sądem w Greymouth i został skazany na grzywnę w wysokości 2 tys. dolarów nowozelandzkich (1480 USD); musi też zapłacić drugie tyle odszkodowania. ;-)) ten YouTube to niegłupa sprawa ;-)) heh , można powiązać przyjemnie z pożytecznym :-D Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Film z YouTube pomógł w schwytaniu złodzieja |
Taaaaaa ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Fajny ten film... może jakiś link byś dał... bo nie widzę go w poście....
|
|
czytalam o tym na onecie :)
|
|
nie pierwszy tai przypadek z youtube. jak pamietam jakiśczas temu schwytali "chwalipiętę" na ścigaczu.
|
|
luizfernandez - to sie rozpisales. KrzyzaK - on to skopiowal z onetu, a onet rowniez nie pokazal go :)
|
|
Jak zwykle znajdzie sie jakiś konfident.
|
|
Rbh - no to życzę Ci aby na oczach tłumów "ktoś" zawalił Twój rower, czy samochód - nie wiem czym jeździsz - i by nikt nie widział kto - by nie być konfidentem.
|
|
A to............. łobuz.
|
|
Newbie- ja mam takie pytanko niezwiazane z tematem. Czy Ty grasz w CSa?? Bardzo czesto na jakims serwerze widuje goscia ktory nazywa sie Newbie i nie wiem czy przypadkiem nie ma adma :P Bedziesz mial czas to odpisz :P
|
|
Newbie - slangowy termin oznaczający osobę początkującą i niedoświadczoną. Najczęściej jest używane w żargonie informatycznym, np. w grach komputerowych. Oznacza tam gracza dopiero zaczynającego rozgrywkę i zdającego sobie sprawę z tego, że jeszcze nie do końca opanował reguły gry. Gracz taki stara się stopniowo rozwijać swoje umiejętności.
|
|
ahh.. zapomnialem: zrodlo: pl.wikipedia.org
|
|
fLoorek, wiem co to znaczy "Newbie". Pytam sie jego czy to on. Gdybym ja mial nick np. noob to tez przytaczalbys mi wyjasnienie z wikipedi?? :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |