Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Idzie zima.... |
...a co za tym idzie..... ¶nieg. Mam nadzieję, że w tym roku też z nim± ówże radosny ¶nieg przybędzie. I już teraz zadaję pytanie....: znacie może w łomzy miejsce (lub ludzi) gdzie (od których) można by pożyczyć narty biegowe...? Bardzo chciałbym zwiedzić zim± okolice Łomży i dolinę Narwi, tak jak robiłem to podczas studiów w Białymsoku zwiedzaj±c okolice Choroszczy (głównie Narew mnie ci±gnęła). Swoich nart nie posiadam, dletego pytam o miejsce gdzie można by je wypożyczyć. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Idzie zima.... |
Czas życzeń: ...a ja mam nadzieję, że zima "nie zaskoczy drogowców" i że jad±c do szkoły ( notabene po jedenym z najbardziej używanych traktów) będę miała porz±dnie od¶nieżona drogę... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
5 lat temu drogowcy w Białymstoku byli przezorni i to oni zaskoczyli zimę..... ...wyjechali piaskarkami na ulice w paĽdzierniku...... :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Mile zaskoczenie;)). Dopiero w ten weekend miałam w sumie po raz pierwszy okazje przejechac po "nowo zrobionej" drodze (Jeżewo -->Łomża) Jak teraz ladnie i szeroko:))) Ciekawe jak długo...bo niestety - im szersza droga, tym większe prawdopodobieństwo, iż tirowcy upodobaj± sobie i ten "skrót" jako¶ szczególnie;) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
i po raz który¶ będziemy obchodzić ruchome ¶więto zaskoczonego drogowca. Nie oni wcale nie s± zaskakiwani, tak naprawdę normy sypania piachem, od¶nieżania, itepe nijak się maj± do naszych oczekiwań. Trza by sobie konika kupić, wtedy i po¶lizg nie straszny a i jakie widoki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |