Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauki Przedślubne |
Moze wiecie gdziei macie jakies telefony aby szybko załatwic takie nauki z góry dziekuje i pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauki Przedślubne |
wszystko zalezy od wysokosci "ofiary"
|
|
DOKŁADNIE A ORGANIZUJE TO KAŻDA PARAFIA
|
|
Przecież w USC nie żądają żadnych durnych kwitów...
|
|
Witam, potwierdzam jak "marecki" A tak poważnie co mogą Ci powiedzieć goście z kaka o pier.... i wychowywaniu dzieci. Ewentualnie jakiś debil który nie potrafi korzystać z miłości tylko kopulować dla dobra kaka. Osobiście brałem ślub kilkanaście lat wstecz. I ku... w kiece wygoniła mnie spod konfesjonału, bo nie poinformowałem jej że jest to spowiedź przedślubna. Po latach wracając do tego (ślub kościelny w kaka) dochodzę do wniosku iż były to niepotrzebne wydatki i strata czasu. Związek zawarty przed funkcjonariuszem kaka jest zbędny, najważniejszy jest ślub w USC. Pozdrawiam MirekO
|
|
MirekO głupoty gadasz. Twoja żona musi być bardzo szczęśliwa mając tak inteligentnego męża. Trzeba było w ogóle sie nie żenić..........
|
|
Javieer posłuchaj MarCo i biegnij po ślub do USC ... wyjdzie taniej niż u plebana i mniej kwitów trzeba ...
|
|
Są organizowane tygodniowe kursy ale to trzeba się dopytywać w kancelarii, gdzie co i kiedy :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |