Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skype na Viste |
czy ma ktos moze skypa dzialajacego na viscie?? z gory dziekuje za linki lub maila z instalka, ( marcinrybak7@wp.pl )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skype na Viste |
Wyrazy wspolczucia... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
czy ma ktoś działającą Vistę? :)
|
|
ja uruchamialem jedno na drugim - bardzo duzo roboty ale dziala:) kiernek masz duzo racji zadajac te pytanie:) pozdrawiam
|
|
jak to jedno na drugim?
|
|
ryba(k) 3.2 3.5 wersje dzialaja na pewno bo sam je mam.
|
|
Posiadam viste od marca i jeszcze nie miałem żadnego problem, jak miałem xp non stop były jakies problemy, zawieszanie systemu itp. a w przypadku Visty kompletnie nic, System super stabilny i naprawde polecam
|
|
duzy Wielki dzieki za podpowiedz :) pozdro!
|
|
VIP_1: może i jest stabilny (na biurku) ale na pewno nie wydajny!
|
|
szkoda tylko że jest stabilny na nie więcej jak połowie komputerów
|
|
wszystko zależy od tego jakim kompem dysponujesz, ja Visty uzywam na laptopie 2G ram, intel core duo 2
|
|
uzywam vistę od kilku tygodni, operacje na plikach są bardzo szybkie (na pewno lepiej niż wx ) jedyny irytujący fakt to to że jak się zainstaluje jakiś program "nie dla visty" to system potrafi się unieruchomić i trzeba go przywracać. fajną sprawą też jest to, że jak jest jakiś problem to jego rozwiązywanie wyszukiwane jest online
|
|
tomeknet wracajac to wirtualnego rozwiazywania problemu to w linuxach jakich tylko bys chcial mozesz zainstalowac program pan - gdzie takze bardzo szybko otrzymasz odpowiedz na irytujace cie pytanie. po co komplikować sobie życie skoro linux jest taki prosty ?
|
|
Linux jest dla leniwych :P instalujesz raz i wszystko działa sprawnie, ja walczę.. (?) hehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |