Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piosenka? |
Witam! Ostatnio w radiu w esce i w zetce wlaczaja taka fajna skoczna piosenke. spiewa facet lub kilku cos tam rock.. brown... baby?:P naprawde trudno mi powiedziec bo slyszalam gora 2 razy ale sie w niej zakochalam:) Pomozcie powiedzcie co to za piosenka i kto spiewa:) Z gory dzieki za pomoc:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piosenka? |
może Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
www.lomza.eska.pl Sprawdź w top20 czy coś takiego powinna tam być.
|
|
papkarol to niestety nie ta ale dzieki. Biernaczento na esce nie znalazlam... POMOZCIE!:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
mozliwe tez ze cos tam spiewaja white brown czy cos takiego. gatunek rock ale skoczny i przyjemny dla ucha:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
moze baby baby sunblock ft sandy?? i jest fajnie
|
|
madziusmadzisu czy ty wiesz co to jest rock ?
|
|
takich pierodol jak rock nie slucham ale wiem co to rock, pomyslalam ze moze gatunki pomylil :D i jest fajnie
|
|
A moze nutka tego wykonawcy ktory byl podany juz wczesniej tylko inny tytul? Sunrise Avenue - Forever Yours? White i brown nie ma ale "baby" jest, z reszta jak i w wielu piosenkach :) Jak nie to poszukamy dalej.
|
|
to niestety zadna z tych piosenek. na stronie eski nie ma. prawde mowiac sama juz nie jestem pewna czy to rock moze bardziej pop ale nie taki chamski ;) nie wiem czy spiewaja tam rock czy right now czy co... spiewa facet w pierwszej chwili zalatywal mi jak danzel ale to chyba nie on i wiem ze spiewa tam cos tam "I..." i to " I..." tak fajnie wyciaga :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a moze to paul van dyk feat jessica sutta - white lies?;)
|
|
to napewno boys-chlop z mazur ;D
|
|
nie techno jak juz mowilam:) i spiewa tylko facet. wczoraj tak kollo 1 w nocy ja slyszalam:) spiewa cos "and ajjjjj...." cos tam cos tam. teraz jak ja bede slyszala to wslucham sie w tekst i wiecej zacytuje:) ale moze ktos kojarzy odrobinke? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a moze refren brzmi" I'm gonna live forever"?
|
|
nie wiem moze... a co to za piosenka? musze sciagnac i posluchac:) daj tytul jak mozesz:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
nie znam tytulu niestety ale sama poszukuje tej piosenki bo nawet mi sie podoba;P i tak mi sie skojarzyla z opisem tej twojej;) kto wie moze szukamy tej samej:P
|
|
no tak mi sie wlasnie zdaje ze taki jest refren kurde kto ja zna? POMOCY:D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
a szukalas moze na stronie eski?
|
|
sloneczko chodzi ci o ta nute? http://ewelinciaaa.wrzuta.pl/audio/kSY7YaJO1F/magnus_carlsson_-_live_forever bo jak tak to ja mam na mysli inna:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
|
na stronie eski szukalam i ni ma ani sladu:/ na stronie zetki i rmfki tez ni ma ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
No to wyprzedzilas mnie :)
|
|
:) szukaj dalej:) przynajmniej jedna mozna juz wykluczyc:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Chyba mam. Rzeczywiscie podpada troche pod Danzela i jest te baby. Czyzby to bylo Tom Pulse Vs Sydney Youngblood - If only I could ???
|
|
ta piosenka magnus carlsson "live forever" to ta ktorej szukalam;) dzieki rafal01 i drzewko_szczescia za pomoc;)
|
|
nie to ;( ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
kurde ale znajdzcie moja;( :P ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
spokojnie poszukamy znajdziemy:P bez paniki;)
|
|
Nie to? Z tego co opisalas to wlasnie pasuje do tej Tom Pulse Vs Sydney Youngblood - If only I could. Juz sam nie wiem :)
|
|
ta o ktorej mowie ma chyba malo skomplikowany tekst ktorego nie pamietam ale to przez moj wiek:P poza tym nie jest to techno nawet w malutkim stopniu. jest skoczna ale nie az tak. bedzie wielkim hiciorem jezeli uslyszy ja jeszcze ktos oprocz mnie kurde:P ok odpalam radio i nasluchuje:) jak wlacza to bede krzyczec:P ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
ok, to ja nasluchuje razem z toba;P jak cos mi wpadnie w ucho to napisze:D
|
|
oki dzieki:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
mowie ze to boys-chlop z mazur ;) ściagnij i posluchaj,zobaczysz,ona tez Ci wpadnie w uch ;)
|
|
wczoraj znow ja slyszalam... o 3 w nocy:) sluchal ktos akurat radia?:P ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
nie o 3 w nocy zazwyczaj robie co innego niz sluchanie radia :P i co zapamietalas cos jeszcze z tej piosenki?
|
|
Gigi D'Agostino - You Spin Me Round
|
|
kurdeeeeeee Eragon jestes wielki!!!!! dzieki dzieki dzieki:D co prawda nie o taka wersje mi chodzilo ale to ta piosenka:) jeszcze raz wielkie dzieki:D ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=HeHvQcUIR0s to jest dokladnie ta wersja ktorej szukalam:) nie zwracajcie uwagi na tych zboczencow na filmie:/ nie wiem czemu to sluzy:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=7_KnUJljfiU tak przy okazji szukania... fajne czubki:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Ta piosenke tez akurat spiewa Danzel. Stara nuta ale jak zwykle co jakis czas zaspiewaja to w nowszej wersji.
|
|
o kurde to moze ja jej w jego wykonaniu szukam:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |