Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Repliki |
Poszukuje sklepu lub strony www na, której mógłbym kupić koszulkę piłkarską z właśnym nazwiskiem. Nie wiecie gdzie można kupić takie coś? W gre nie wchodzi na allegro.pl, bo juz dawno sprawdzałem... :/ ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Repliki |
http://www.barwykibica.pl/ Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
|
EEE. A ja myślałem, że chodzi o repliki samochodów i ucieszyłem się, że jakiś fajny temat, a tu pach. Koszulki. Angel, nie wprowadzaj ludzi w błąd, temat powinien brzmieć: Nadruki na koszulkach. A tak na marginesie, skoro już piszę, jest ktoś na forum kto miał przyjemność przejechać się repliką Lamborghini Gallardo? Albo przynajmniej jakiegoś Ferrari?
|
|
repliki samochodów to szajs najgorszy, podjebki ferrari na podwoziu pontiaca z z silnikiem forda
|
|
Mi nie o to chodzi! Chce koszulke Manchesteru United jak prawdziwa, ale z moim nazwiskiem. Taką koszulkę z allegro można w Łomży w biurze reklamy zrobić sobie... ...
|
|
Hmm. Jak już to kup oryginałke bez nazwiska(w sklepie, albo jaką tam chcesz:D) i poprostu dokup "prasowanki":P:P:P
|
|
Chodzi mi coś około 30-70zł, a nie 300zł :PP ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |