sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Repliki

Poszukuje sklepu lub strony www na, której mógłbym kupić koszulkę piłkarską z właśnym nazwiskiem. Nie wiecie gdzie można kupić takie coś?

W gre nie wchodzi na allegro.pl, bo juz dawno sprawdzałem... :/

...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Repliki

http://www.barwykibica.pl/

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

allegro.pl są

http://allegro.pl/item221957960_koszulki_pilkarskie_stroje_ksywagratis.html

EEE. A ja myślałem, że chodzi o repliki samochodów i ucieszyłem się, że jakiś fajny temat, a tu pach. Koszulki.

Angel, nie wprowadzaj ludzi w błąd, temat powinien brzmieć:
Nadruki na koszulkach.

A tak na marginesie, skoro już piszę, jest ktoś na forum kto miał przyjemność przejechać się repliką Lamborghini Gallardo? Albo przynajmniej jakiegoś Ferrari?

repliki samochodów to szajs najgorszy, podjebki ferrari na podwoziu pontiaca z z silnikiem forda

Mi nie o to chodzi!

Chce koszulke Manchesteru United jak prawdziwa, ale z moim nazwiskiem. Taką koszulkę z allegro można w Łomży w biurze reklamy zrobić sobie...

...

Hmm. Jak już to kup oryginałke bez nazwiska(w sklepie, albo jaką tam chcesz:D) i poprostu dokup "prasowanki":P:P:P

Chodzi mi coś około 30-70zł, a nie 300zł :PP

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org