Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
firma internetowa |
Witam konczy mi sie umowa o internet i kiedys widzialem na 4lomza ogloszenie firmy ktora oferuje internet droga taka samo jak neo tylko wlasnie nie moge sobie przypomniec jej nazwy prosze was o pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: firma internetowa |
introlan lub netster __________________________
|
|
Introlan tel. (086) 219 03 83 Netster tel. (086) 218 17 01 __________________________
|
|
Netia lub Tele-2. W obecnej promocji, podpisujac umowe na 3 lata, koszt 1Mbit/256kbit to ~35zł miesięcznie. Tele-2 troche korzystniejsze, bo modem pozwala podlaczyc 2 komputery.
|
|
juz ja wole nic nie miec wspolnego z tele2 ;) juz sie na ogladalem o nich filmow ciekawe jak ta netia sie spisuje w lomzy ma moze ktos z was od nich internet
|
|
netia ma nowa promocje, przez chyba 3 miesiace lub 6 msc cena za 1mb wynosi 4gr, pozniej kolo 40 zl (moge sie mylic) przy umowie na 2lata.
|
|
Z tego co wiem, a wiem ponieważ osobiście dzwoniłem jakiś czas temu ( miesiąc, półtora ) do Netii i powiedziano mi, że w Łomży usługi będą sprzedawane od września. Może coś się zmieniło od tamtej pory, nie wiem.
|
|
Netia obecnie jest juz w Łomży dzwoniła do mnie pani z infolini i powiedziała ze usługa jest dostępna na naszym terenie a kumplowi juz nawet umowę przysłali teraz tylko czeka na modem
|
|
Darck nie zapomnij o 36,60 za utrzymanie linii tpsa - no chyba ze ktos jeszcze utrzymuje telefon od nich. -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Nie zapominam, ale pytanie bylo " firmy ktora oferuje internet droga taka samo jak neo", wiec autor chyba zdaje sobie z tego sprawe. Poza tym na pakiecie socjalnych abonament to chyba cos kolo 22zl. Ale miedzy innymi z tego powodu, ja sie na to nie pisze.
|
|
Właśnie bylem w germanosie i unich mozna zamowic neta z netii i chyba tak zrobie juz mam dosc tp.sa dorabiac i wezme plan socjalny i juz
|
|
jak wspomnialem w innym topicu zamawiajac przez ich strone dostajesz 1 miesiac gratis wiecej, tj. rabat 49zl. Jak widze masz dostep do neta, wiec skorzystaj. (przynajmniej tak na innym forum czytalem)
|
|
Zastanów się jeszcze. Net praktycznie taki sam jak Netia oferuje też Gts Energis, a usługa nazywa się Multimo. Z tego co czytałem na różnych forach to na Multimo mniej narzekają niż na NEt24. U mnie (Kolno) działa dobrze. Nie wiem jakie są teraz ceny, ale wtedy kiedy ja podpisywałem umowę (luty) były trochę tańsze od Netii
|
|
no wlasnie. luty - odlegle czasy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |