Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pielgrzymka |
Kto idzie na pielgrzymkę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pielgrzymka |
pielgrzymi łatwa zagadka ;)
|
|
kiernek- dobra Twoja :) Może inaczej, kto z Was wybiera się na pielgrzymkę?
|
|
ja wiem?... pielgrzymki są ostatnio niebezpieczne
|
|
Ja się wybieram
|
|
a co?
|
|
Wszystko :P
|
|
w której grupie wyruszasz?
|
|
ja ide na warszawską:)
|
|
Powodzenia na pielgrzymim szlaku :) - to byly dobre czasy jak sie chadzalo na pielgrzymki :)
|
|
a ja tez mogiiie?
|
|
a odmowiles paciorek wczoraj przed snem?
|
|
hehe :) poszłoby się z warszawską, tylko czy kolano nie odmówi posłuszeństwa? :( A jutro w żółtej :P
|
|
Podobno na pielgrzymkach grzmocą się po namiotach gorzej niż na koloniach, to prawda ? :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
jak byłam 3 lata temu to otwierali w namioty w nocy i świecili latarkami, bo tak się składało ,że akurat miałam faze rozmów przez sen heheh
|
|
No to sie nazywa perwersja. JAk sie ktos hce rzmocic po calym dniu pieszego zasowania w nieznane, - to niech sie juz grzmoci, a pojekiwania zawsze moga byc przecierz efektem wystapienia bombelkow na nogach. No ale zeby zaraz do namiatu takiego wtargnac i to jeszcze z latarka to juz perwersja !! Zupelnie nie po Bożemu. A potem w kosciolach ksiadz krzyczy ze sie ludzie zenic i za maz wychodzic nie chca? i jak tu chciec skoro ksiadz zaraz by chcial wspoczyc z latarka ! - To tak zartobliwie troszke. Bylem na pielgrzymce i dobrego zdania nie mam, stad wiecej razy nei pujde. Ale pozdrawiam wszystkich ktorzy naprawde wiedza gdzie i po co ida ! rozbujnik Momento mori
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |