sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
plaga kretynów na tym forum

napewno wszyscy zauważyli że na tym forum coraz więcej głupich odpowiedzi na poważne tematy Ludzie opanujcie się i pomyslcie o tym że wy też może cie potrzebować pomocy i wtedy was ktoś tak potraktuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: plaga kretynów na tym forum

dokładnie...Popieram

jak widać też coraz więcej głupich postów ludzie zakładają

a co wnosi post "plaga kretynów na tym forum" ? :)

To zależy co się rozumie przez poważne tematy. Jest cała masa głupich i nie potrzebnych tematów lub często sie powtarzających.W/g mnie sporo osób z nudów zakłada jakiś kretyński temat z nadzieja na mądrą odpowiedź. Ale to chyba jest oczywiste że na głupie pytania są głupie odpowiedzi.

jest forum jakby nie patrzeć ogólne. niestety nie ma głębszego podziału na kategorie. stąd znajdują się w jednym miejscu zarówno te "głupsze" jak i "mądrzejsze" tematy

jaka będzie jutro pogoda?;)

:)))

Tak, nie da się nie zauważyć coraz większej demoralizacji młodych ludzi. Bezstresowe wychowanie, brak ingerencji rodziców zarówno w życie jak i edukację młodzieży właśnie takie zjawisko powoduje. Nie znają kary, nie szanują drugiego czowieka. Stąd też "plaga kretynów" na forum. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, pseudo-leniwa-dyslekcja, czy inne objawy "kretynizmu", nie wspominając o dziwnych słowach jakimi są ortografia czy składnia. Płakać mi się chcę jak widzę na ulicy 13-16 latków z papierosami w zębach i piwem w ręku, sadzących joby na lewo i prawo.
Jeżeli chodzi o forum to zgadzam się, poziom niektórych wypowiedzi pozostawmy bez komentarza.

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

tomeknet ten post wnosi bardzo dużo
Ktoś daje głupia odpowiedź na poważny temat a w nastepnym poście ten co tak głupio odpowiadał ma pretensje do innych że to oni go nie szanują i nikt poważnnie go nie traktuje
więc jakby tak każdy pilnował siebie chociaż tak troszeczke to mo że wreszcie zapanowałby tu ład i porządek

ja nic nie chce pisac ale mnie to Benia denerwuje

i jest fajnie

jestem za podzialem forum ogolnego, na ogolne-glupie i ogolne-madre

madziusmadzius bienia jest tu tylko po to zeby na wlasnym przykladzie pokazac ze stoi na czele tej plagi

Otwieram ranking autorów głupich postów:
1. czuubek........... podać dalej

ściemka wszystkim

prawdomuwny

...

1.czuubek
2.Bienia....
3.??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org