Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plaga kretynów na tym forum |
napewno wszyscy zauważyli że na tym forum coraz więcej głupich odpowiedzi na poważne tematy Ludzie opanujcie się i pomyslcie o tym że wy też może cie potrzebować pomocy i wtedy was ktoś tak potraktuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plaga kretynów na tym forum |
dokładnie...Popieram
|
|
jak widać też coraz więcej głupich postów ludzie zakładają
|
|
a co wnosi post "plaga kretynów na tym forum" ? :)
|
|
To zależy co się rozumie przez poważne tematy. Jest cała masa głupich i nie potrzebnych tematów lub często sie powtarzających.W/g mnie sporo osób z nudów zakłada jakiś kretyński temat z nadzieja na mądrą odpowiedź. Ale to chyba jest oczywiste że na głupie pytania są głupie odpowiedzi.
|
|
jest forum jakby nie patrzeć ogólne. niestety nie ma głębszego podziału na kategorie. stąd znajdują się w jednym miejscu zarówno te "głupsze" jak i "mądrzejsze" tematy
|
|
jaka będzie jutro pogoda?;) :)))
|
|
Tak, nie da się nie zauważyć coraz większej demoralizacji młodych ludzi. Bezstresowe wychowanie, brak ingerencji rodziców zarówno w życie jak i edukację młodzieży właśnie takie zjawisko powoduje. Nie znają kary, nie szanują drugiego czowieka. Stąd też "plaga kretynów" na forum. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, pseudo-leniwa-dyslekcja, czy inne objawy "kretynizmu", nie wspominając o dziwnych słowach jakimi są ortografia czy składnia. Płakać mi się chcę jak widzę na ulicy 13-16 latków z papierosami w zębach i piwem w ręku, sadzących joby na lewo i prawo. Jeżeli chodzi o forum to zgadzam się, poziom niektórych wypowiedzi pozostawmy bez komentarza. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
tomeknet ten post wnosi bardzo dużo Ktoś daje głupia odpowiedź na poważny temat a w nastepnym poście ten co tak głupio odpowiadał ma pretensje do innych że to oni go nie szanują i nikt poważnnie go nie traktuje więc jakby tak każdy pilnował siebie chociaż tak troszeczke to mo że wreszcie zapanowałby tu ład i porządek
|
|
ja nic nie chce pisac ale mnie to Benia denerwuje i jest fajnie
|
|
jestem za podzialem forum ogolnego, na ogolne-glupie i ogolne-madre
|
|
madziusmadzius bienia jest tu tylko po to zeby na wlasnym przykladzie pokazac ze stoi na czele tej plagi
|
|
Otwieram ranking autorów głupich postów: 1. czuubek........... podać dalej ściemka wszystkim
|
|
prawdomuwny ...
|
|
1.czuubek 2.Bienia.... 3.??
|