piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co dalej z Multimedią? -Powrót do tematu

Drodzy niedawno na łamach forum 4lomza ktoś opisał, że Multimedia wprowadziła podwyżkę na swoją kablówkę. Zamieszany jest w to ewidentnie "NAPOLEON" Lipski, który tak dba o swoich lokatorów, że do tej pory nie znalazł innego tańszego operatora w spółdzielni. Na ostatnim forum na ten temat prezes "wielki" napisał żeby to forumowicze znaleźli za szanownego pana tańszego operatora. To do k...wy nędzy za co "napoleonie" bierzesz taką niemałą kasę. A tymczasem wielka bogata firma Multimedia zgotowała nam taki los w postaci następnej podwyżki na pakiet średni i najwyższy, tłumacząc się obecnie wzrastającymi cenami na usługi za kablówki w unii europejskiej. To dlaczego abonenci mają ponosić już koszt dziś jak do unii wchodzimy dopiero w maju. To po pierwsze, to może k...a zróbcie co miesiąc podwyżkę. Dla niewtajemniczonych przypomnę, że od początku nowego roku była również podwyżka o 2 zł i obecnie to również jest podwyżka o następne 2 zł. Przypomnę jeszcze, że takie same pakiety w Vectrze kosztują o 13 PLN taniej. Więc Lipski jak uważasz czy Ty działasz dobrze , że na Twoim podwórku dzieją się takie cuda. Czy sądzisz, że jeszcze Tobie zaufamy? Nie zdziw się!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co dalej z Multimedią? -Powrót do tematu

Chyba dobrze działa skoro miał tak wielką liczbę głosów.

Pan Lipski wg mnie jest bardzo dobrym prezesem spółdzieli, spójrz tylko na bloki, chodniki, podwórka, wszystko jest odnawiane. To wszystko dzięki panu Lipskiemu, owszem kablówka jest za droga i to o wiele, ale myśle że prezes perspektywy znajdzie coś lepszego.

Telewizję Al Jasira 24h.

Zrezygnuj z kablowki i po kłopocie. Albo postaw swojo antene.

p. Lipski to dobry i dobry prezes HAHAHAHAHAHAHAH !!!! dziki nie obrażaj się ale chyba nie jestes na czasie

LoRd.^oo7*

Lord.^oo7*, może jestem żle poinformowany, ale wydaje mi się że rządzi dobrze, moge się mylić, jak zrobił jakiegoś wała to napisz.

najlepiej kupić satelitę :) i będzie koniec kłopotów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org