Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chilli Pizza |
Mam pytanie. jak jest z dowozem z Chilli Pizza ?? ile kosztuje ? czy jest to dowóz powyżej jakiejś kwoty zamówienia ?? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chilli Pizza |
powyżej 20 zł.
|
|
Brzeczyszczykiewicz: to jest odpowiedź na które z pytań? dowóz czy kwota?
|
|
Chilli Pizza najgorsza pizza w mieście a fuuuuuuu
|
|
Dowóz jest jeśli zamawiasz na kwotę większą niż 20 zł, a dowóz na terenie miasta jest gratis. Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
pizza z Chilli jest ********* :))))))
|
|
bardzo dobra
|
|
dokladnie ;))
|
|
swietna :P:P
|
|
Minimalne zamówienie na dowóz to 20 zł. Kierowca ma przy sobie 30 zł. na wydanie reszty. Dowóz jest tylko pozornie darmowy. Pizza na dowóz jest 30% droższa niż w lokalu, więc jeżeli masz blisko to wybierz się lepiej piechotką ;). Nie dajcie się nabrać na ten tani chwyt ;) Ja do Chilli Pizza się przekonałem. Na początku mi nie smakowała, bo ciasto za słodkie :P ale po odpowiednim dobraniu składników jest wypas ;) Osobiście polecam Grecką i Palermo. Pozdrawiam -------------------------------------------------------- Tylko Łomża ŁKS !!!
|
|
telefonu nie masz??? boisz sie rozmowy na zywo? przez takie watki fora traca uzytkownikow... -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
tomasz_wu po co mam wydawac kase na telefon skoro tu moge się zapytac z takim samym skutkiem ? moze ty masz kompleksy ? bo ja sie nie boje rozmów przez telefon
|
|
w końcu czemuś ma służyć ten internet. tak samo ze sklepami internetowymi. nie dlatego że ktoś nogi stracił albo boi się twarzy pokazać.
|
|
z 4 pór roku pizza najlepsza
|
|
Ta Chilli Pizzda to Jeden Wielki **** !
|
|
jednak to 4 pory roku nie oferuja dowozu do klienta ...
|
|
A mi się wydaje, że jednak dowożą. Kolega stamtąd zamawiał i wydaje mi sie ze mu normalnie do domu przywozili.
|
|
Raczej taksówką a nie swoim dowozem.
|
|
brzeczyszczykiewicz masz racje. ale to podwojny koszt
|
|
Cztery pory roku dowoża do klienta, można nawet zmieniac dodatki w pizzy i jest szansa na to, ze sie nie pomyla:-) Smieszy mnie jednak to, ze trzeba placic dodatkowo za te oliwy, ktore oni tam maja( kilka zł) - oczywiscie, jesli sie o nie poprosi:-)
|
|
savanna to jest to
|
|
lunatyk masz racje :)) dzis juz tam jedlismy :D bo bardzo blisko domu :D i smacznie;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |