Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża - wiocha zabita dechami? |
proszę uprzejmie o za i przeciw, a może przeciw i za?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża - wiocha zabita dechami? |
przeciw
|
|
przeciw, Łomża daje duże perspektywy rozwoju, jest miejscem gdzie dużo się dzieje, tylko CI co są mało zaradni źle mówią o Łomży... uuu ale mi się oberwie ;)
|
|
przeciw !! Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
nie jest ale mogłoby byc lepiej, np. gdyby dopuszczano więcej inwestycji... chętni przecież są
|
|
taki glupi temat mogl zalozyc tylko ten ktory przyjechal na furze z kartoflami na rynek do lomzy i furman sprzedal go wraz z zawartoscia towaru - nic dodac - nic ujac !!!!!!! LOMZA JEST JEDYNA , NIEPOWTARZALNA !!!!! mario
|
|
coś śledziowem zajeżdża za tym pytaniem???????? Nie macie takiego wrażenia?
|
|
lomzanin dzięki za biografię o mnie na pewno jak się wzbogacę to opublikuję ją w milionowych nakładach, zarobię miliony (jeśli nie miliardy), a Tobie odpalę jakiś uczciwy procent oki? papkarol niestety się mylisz nie jestem ze śledziowa i szczerze nie lubię tego miasta więc proszę nie pisz o mnie takich rzeczy
|
|
zajeżdża nie tyle śledziowem ale złymi doświadczeniami lub dziwnym wychowaniem czy zwyczajami nabytymi w dzieciństwie/okresie młodzieżowym lub czymś innym ~~~~~~~~~ŁOMŻA~~~~~~~~~~
|
|
jak się nie podoba to wypier... papkarol zgadzam się z twoim stwierdzeniem, aż śmierdzi śledziami
|
|
czyżby fanatycy?
|
|
do lokkko616 ,,, mam nadzieje ze wiesz co znaczy po hiszpansku twoj nick !!! tylko nie wiem jak mam to napisac bo doslownie to bedzie - JEBNIETY !!! a odemnie to ty rob zwalke palancie !!! mario
|
|
a ja kocham moje miasto
|
|
wielkie dzięki za lekcję hiszpańskiego, a swoją drogą to twoja wypowiedź ukazuje jakim jesteś burakiem nie znasz a wyzywasz loveley możesz to poprzeć jakimś przykładem?
|
|
lokkko616 - ty lepiej zwin sie z tego forum ! mario
|
|
miasto super:D a z ludźmi to różnie bywa:d ogólnie spoko:d jak ktoś zaradny to i szanse rozwoju są:D bigi2004
|
|
lomzanin dajesz super wizytówkę miastu a wystarczyło by tak jak inni... kulturalnie spokojnie i o ile się nie mylę nie jest to twoje prywatne forum mam rację?
|
|
miasto bardzo ładne i zadbane! tylko jak widać po wypowiedziach na tym forum z ludźmi są problemy. wracając do pytania to więcej w Łomży wieśniaków niż łomżan - przecież prawie całe południe to pseudo miastowi (z okolicznych wiosek), którym jeszcze wystaje słoma z nogawki. mój świat - moja muzyka
|
|
No i widzisz tiesto, sam zrownales do poziomu ta wypowiedzia. Po pierwsze coscie sie tak uczepili tego Poludnia? Masa osob na tym osiedlu to lomzyniacy, ktorzy wyprowadzili sie od rodzicow i poszli na swoje w czasie kiedy te osiedle powstawalo. To raz. A dwa, piszac w kolko o wiesniakach w Lomzy, pokazujecie niestety swoja malomiasteczkowosc... I wychwalajcie wielkie miasta, pokazujac jacy jestescie miastowi, tylko zapominajac, ze tam Was czesto uwazaja za wiesniakow rowniez. Zreszta ciekawe od ilu to pokolen wiekszosc mieszka w Lomzy. Co do samej Lomzy, mi miasto pasuje jak najbardziej, ma plusy i minusy. Minus, to na pewno ogolnie nizsze zarobki, mniej mozliwosci rozrywki i rozwoju niz w duzym miescie, nie oszukujmy sie. Plus to spokojniejsze tempo zycia, brak uciazliwych dojazdow, korkow itd. A co komu bardziej odpowiada, to juz niech sobie kazdy sam zdecyduje.
|
|
Przeciw:) tiesto a o tych wieśniaków z Południa to o kogo Ci chodzi? Czyżby osiedle Zawady? Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
Miasto samo w sobie jest swietne, jednak jak wszyscy zapewne zdazyli zauwazyc z praca za godziwe wynagrodzenie jest maly problem. Dodatkowo wiekszosc mlodych ludzi ucieka z Lomzy w poszukiwaniu lepszej przyszlosci. Jesli bedzie tak dalej to nasze piekne miasto bedzie miastem emerytow i rencistow. Kolejna sprawa, jest brak rozrywek i instytucji umilajacych wolny czas. Oprocz paru sensnych klubow i pubow wlasciwie nie ma nic: ani porzadnego kina, ani basenu z prawdziwego zdarzenia itp. Przecietny, mlody czlowiek nie ma co robic z wolnym czasem. Osobiscie mam zamiar wyjechac, ale tylko w celach zarobkowych. Jesli mialbym gdzies osiasc na stale to tylko tutaj ;) pozdroo :) I am who I am.
|
|
Było piękne, mające duszę. Do lat 70-tych. ADALL
|
|
1. 40 minut i jestes nad jeziorami, 2. 1,5 godziny i jestes w stolicy (jesli potrzeba) 3. 4 godziny i jestes nad morzem, 4. 5-7 godzin i jestes w gorach 5. 10-20 minut i jestes w pracy (w ktorym miejscu bys nie pracowal) 6. 20 minut nawet w godzinach szczytu, przejedziesz autkiem z jednego konca miasta na drugi 7. Rzeka, las. potrzebny, 1. Porzadny sklep/centrum handlowe, chociaz stokrotka juz jest jakas namiastka - jesli chodzi o spozywke 2. Porzadny basen 3. Porzadne kino 4. Porzadne tereny rekreacyjne nad rzeka 5. Porzadne miejce pracy ale ja i tak nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej. Do kina zawsze mozna sie smignac do W-wy, czy O-leki, Do sklepow tez. Na basen do Zamrbowa. A prace znalesc w B-stoku i dojezdzac codziennie 40 minut ;o)), tylko wtedy nie ma pkt 5 ;o)) Pozdrawiam
|
|
Młodzież mowi stanowcze- PRZECIW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jest fajnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |