Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
olecko |
szukam kogos kto wybiera sie na zaoczne studia do olecka, chodzi mi o dojazd.. i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: olecko |
Tłumy!! nie pchać się ,dla wszystkich miejsca starczy :P
|
|
*Benia* jak widać Magda założyła temat bo poszukuje pomocy i odpowiedzi a ty sobie jaja robisz :/ ciekawe jak ty bedziesz czegoś potrzebowała :/
|
|
Ja jeśli się dobrze orientuje, to można pks z łomży dojechać, moje koleżanka studiuje zaocznie w Olecku. Dopytam się jeszcze dokładnie co i jak i napisze Ci na forum. Pozdrawiam !!
|
|
olej to lecko...
|
|
kacperek89 zaraz jaja i żarty, może Ty sie wybierasz na studia do Olecka? :P
|
|
mundry, olej to slonecznikowy albo................. masz chociaz podstawowke??
|
|
Siarak to jak mozesz to sie dopytaj bo ja slyszlam ze polaczenia sa bardzoi kiepskie;/ i jest fajnie
|
|
Ja jak Ja...: to jest gra słów która wydała mi się bardzo zabawna podstawówki to nie pamiętam ale były pewne inne szkoły (nie 8-ka!!!) nie miałbym tej pracy.... ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
stają na dworcu autobusy relacji Warszawa - Węgorzewo, więc przez Olecko przejeżdżają... poza tym: co to za uczelnia w takiej dziurze jak Olecko? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
to jest nawet znana uczelnia Wszechnica mazurska, jest na niej wiele wydzialow min pedagogika, awf,matematyka i tp. fajna szkola tylko daleko.. ale coz:) i jest fajnie
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=667 , tutaj jest napisane.
|
|
wegorzewo?? do olecka sie na goldap jedzie.. i jest fajnie
|
|
madziusmadzius a na jaki kierunek się wybierasz? w zalezności od kierunku są terminy zjazdu.
|
|
wredna i pyskata na pedagogikie wychowawczo-opiekuncza. nie orientujesz sie wogule czy tam sa zjazdy tez w piatki?? i jest fajnie
|
|
madziusmadzius zjazdy trwaja 3 dni (od piatku do niedzieliwłącznie). Pedagogika zazwyczaj ma zjazdy w 2 tygodniu miesiaca, ale zdarza się ze sa 2 zjazdy w ciagu miesiaca (jest tak chyba 3 razy w ciagu roku akademickiego). Ponad to w lipcu jest tygodniowy zjazd i jest on o tyle ciekawy, ze wtedy jst to goracy okres zaliczen roku. Bo nie wiem czy orientujesz sie, ale nie ma podzialu na sesje zimowa i letnia, na wszechnicy jest jedna. A co do dojazdu to daj mi swoj namiar, takze studiuje tam pedagogike, byc moze znajde miejsce i dla ciebie na dojazd. Pozdrawiam Gosia
|
|
o to by bylo pieknie. mozesz dac e miallub gg bo tu za bardzo nie chce podawac numeru. i jest fajnie
|
|
moje gg: 4712020 jak mozesz to sie podlacz to wymienimy sie nr kom. i jest fajnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |