Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy chce ktoś jechać jutro do Krakowa ???? |
Witam. Jak w temacie. Jadę jutro(27.07) do Krakowa. Może ktoś musi gdzieś w okolice Krakowa to mogę delikatnie zmienić trasę. Jak ktoś chce to piszcie na moderator małpa interia pl lub na gg:2-3-7-0-4-4-0 Jak ktoś uważa to za reklamę, czy coś podobnego lub jeżeli poprostu post się nie podoba to nie pisz tysiąc głupich uwag...postów itp. Tylko napisz jednego zwięzłego maila do Administratora, żeby to usunął.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy chce ktoś jechać jutro do Krakowa ???? |
ja bym pojechala na wycieczke:) i jest fajnie
|
|
Pewnie... zapraszam :-) Mogę Ci pomóc załatwić tani nocleg gdzieś w centrum Krakowa. Pokaże odrazu najlepsze imprezy i miejsca do wypoczynku :-) Bierz dwójke... trójke znajomych i będziecie mieli fajny weekend. Za 30-40zł można nockę w dobrym miejscu spędzić.
|
|
a kiedy zamierzasz wracac???? i jest fajnie
|
|
Tego właśnie Ci powiedzieć nie mogę....bo sam tego nie wiem. Raczej mogę tylko zawieźć do Krakowa... ale za to zawiozę taniej niż PKSem, dużo szybciej i myślę, że wygodniej... W sumie autobusem można tanio wrócić do Łomży z przesiadką w Wawrszawie, albo w Zambrowie.
|
|
Krzyzak a co Ci sie juz u nas znudzilo ze tak uciekasz :P
|
|
Nie no właśnie zabieram rzeczy z Krakowa i do Łomży wiozę :-) Tylko musiałem po samochód jechać. Echhh... już się nie mogę doczekać jak wrócę do Łomży :-) BTW: Ten Spooky co myślę ????
|
|
KrzyzaK : szybko jeździsz? z jaką prędkością na ogół?♠
|
|
Po trasie to ok 100km/h. Jak gorsza droga to wolniej. Najekonomiczniejsza prędkość. A czemu pytasz?
|
|
nie wiesz, bo czasem ludzie jeżdżą jak szaleńcy :) ale Twoja prędkość zdaje się rozsądna :)
|
|
He he :-) Wiesz.. jak biorę ludzi "na pokład" to jeżdżę jeszcze wolniej. Nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć. Pomimo, że kierowca może być super to są takie sytuacje w których umiejętność jazdy już nic nie pomoże... Jak jadę sam np na autostradzie to lubie sobie trochę przycisnąć, ale jak z kimś to pokornie jeżdżę.... A tragedia autokaru ???? Szczerze uważam, że lepiej by było dla tego kierowcy, żeby zginął.... Wiadomo rodzina się cieszy, młody chłop z niego. Ale uraz psychiczny pozostanie, a rodziny ofiar to go pewnie rozszarpią... Warto pamiętać o tej tragedi...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |