Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Twoja Kobieta za granica |
Czy ktos tu da gwarancje ze Baba nie walnie Cie po rogach w USA ?? Kazdego kogo znam .... po powrocie z USA jest zachwycony, az pelna gemba jest doswiadczyl wiecej od tych co nie byli....ale gdy jego kobieta wylatuje do USA i ma mozliwosci zdobycia Papierow od razu wali po rogach i nie wraca do polski.A facet ??? jak to facet durnieje. Moj dobry kolega ktorego praktycznie wszyscy znaja z widzenia (badz tez nie) 3 lata temu mial ten sam problem, zucil studia zeby wyleciec za ta dziewczyna.... posiedzial 6 miesiecy i nie dosc ze znalazl ja to juz nawet nie chcial z nia rozmawiac....wrocil do Polski i stwierdzil ze USA mamy w polsce a to co jest tam to poprostu syf . Piekne z zewnatrz a w srodku totalna fuszerka. Teraz mam sam ten problem :-) moja kobieta okazala sie prosta k...wą jak z takimi mozna zyc? 4lomza.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Twoja Kobieta za granica |
morda krotko prostytutko ;) trzeba miec swoje zdanie i swoje reguly, nic wiecej :)
|
|
duzy: co chciałeś powiedzieć bo nie zrozumiałem ?? Jakie te reguły? ADALL
|
|
Cześć scanning505 .Z kąd ja znam ten ból?Moja wróciła po pół roku.Ten wyjazd miał nam dużo pomóc w życiu.Była ze swoją Babcią u swojego ojca.Tłumaczyła że nie przywiozła zielonych bo ojciec miał jej je podać jak będzie na miejscu.A ja sam zostałem z dwójką małych dzieci (2 i 5 lat).Po powrocie oparliśmy się w poradni małżeńskiej.Jakoś pozbierałem się do kupy dla dzieci.Wolałem nie wnikać co się tam działo.Z czasem powróciło zaufanie(piszę o sobie)a od tego poniedziałku jestem sam bo odmówiłem wyjazdu na stałe (zieloną kartę)do USA.Nie wiem czego się spodziewać ,czy moje dzieci nie zostaną wywiezione po cichu do stanów.Stary współczuję Ci sytuacji.Ale tu tylko czas przyniesie ukojenie.Pomyśl może o wizycie u psychologa.To nie wstyd iść porozmawiać z inną osobą mającą wykształcenie by pomagać ludziom w trudnych sytuacjach.Staraj się trzymać,a ja będę trzymać kciuki za Ciebie :)
|
|
scanning505 równie dobrze może zdradzić dziewczyna jak i facet, bez różnicy czy wyjedzie do USA, czy pójdzie na disco itp. Zależy to w dużym stopniu jak bardzo był\a zaangażowana\y w związek... Bo nie wierzy w historyjki typu że panna kocha swojego faceta i tak sobie dla rozrywki zdradza go z innym, widocznie wcale jej aż tak na nim nie zależalo... Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Każdy ma wybór albo zostać i kochac w Polsce albo tułać się w syfie po USA i europie w pogoni za pieniądzem. Nie oszukujmy się z tą wieeelką miłością....... wyjazdy za granicę ukochanej dziewczyny czy chłopaka raczej niczego dobrego nie wróżą............. po powrotnym, ponownym spotkaniu nawet po paru miesiącach wcześniej zakochani nagle widzą w ukochanych zupełnie innych ludzi i........... i to jest szybki lub co gorsze powolny koniec związku. Jeżdzijcie dalej, zarabiajcie kasę to kosztuje nie wiele.......... samotność i rozczarowania
|
|
a ja wierze w moj zwiazek moj chlopak wyjechal tylko na 2 miechy a potem idzie na studia do innego miasta ale ja wierze w to ze jak komus zalezy to zwiazek wszystko zniesie
|
|
Ja to juz nawet nie spamietuje ile takich historii znam, ze komus panna wyjechala do USA na chwile, nawet po paru latach zwiazku i przepadla... Zwykle z wiadomego powodu. Czasem sie zdarza, ze chlopak za nia pojedzie i dopiero na miejscu widzi, ze na darmo. Co ciekawe, znam pare przypadkow, ze panna jedzie tam do rodziny i to wlasnie rodzina sama ja namawia, zeby walnela w pi.zdu chlopaka w Polsce i sie zakrecila za jakims tam, juz sami jej planuja i ukladaja zycie w stanach... bo tam lepiej, bedzie szczesliwa i wogole, co tam jakis frajer w kraju... A co jeszcze ciekawsze, zdarza sie, ze dziewczynki posluchaja, a pozniej juz ustawione, z "hamerykanskim" mezem, dzwonia nawet po roku, czy dwoch, do tych chlopakow w Polsce i truja im dupe, jakie one nieszczesliwe i jak ich kochaja... No ale coz, kazdy sobie uklada zycie jak chce. A tam podobno lepszy swiat...
|
|
Lepszy. Mi jest tu bardzo dobrze.
|
|
Wiesz... nie dla kazdego musi byc lepszy, o to mi chodzilo w koncowce :) Widac niektorzy polaszczyli sie na to lepsze zycie, tylko jakos im wyszlo nie do konca jak chcieli...
|
|
wiecie wszyscy macie racje... kazdy w sumie po czesci. za granica jest tak ze mozna to porownac do powiedzenia: okazja czyni zlodzieja. czlowiek moze nie wiaze sobie jakichs dalekosieznych planow z ta "znajomoscia" ale to tylko oddala od tego kogos kto zostal w kraju. za granica czlowiek bardziej odczuwa samotnosc bo w polsce gdy czujesz sie samotny idziesz sobie po prostu do dyskoteki czy do baru i obcujesz z ludzmi mowiacymi tym samym jezykiem a tu niestety. dziewczyna lub chlopak , ktory jest sam w obcym kraju latwiej popada w takie zwiazki, co wiaze sie z rozstaniem z kims kogo ma sie w kraju. taka niestety jest prawda... pozdro ...nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...
|
|
Hehe...prosty wniosek baby ktore leca i zostaja w USA to scierwa :) Ale najlepsze jest to ze my sobie w zyciu umiemy poradzic ... a baby :)jak to baby te madre sa w polsce te durne za granica :) 4lomza.pl
|
|
Małe sprostowanie !!! NIE WSZYSTKIE KOBIETY ,bywają nieliczne wyjątki. Dlaczego teraz jest moda na dziewczyny z wiosek ??? :) Chyba sa troszke skromniejsze 4lomza.pl
|
|
Virginia - Wiesz w Polsce jak to w polsce jest mala. Ale jak ktos ucieka z polski tam .... to juz tak nie bardzo fajnie jest.bo zaaaa daleko 4lomza.pl
|
|
Moda na dziewczyny z wiosek ??? a nigdy w zyciu nie ma takiej mody he, zreszta polowa dziewczyn "z Łomży" jest z wioski he ale co kto lubi. Wioskowym dziewczynom mowimy nie !!! a co do tematu to nic nowego nie napisze tylko przyznam racje wiekszosci.
|
|
Wylansowanym kolesiom z żelem na włosach mówimy "NIE!!" Kobietka
|
|
A co zel do wlosow ma do tego???? Wylansowany .... to jaki to jest? 4lomza.pl
|
|
Z zelem na wlosach?? zelu do tego nie mieszajmy :) A wylansowany to wg Ciebie jaki to jesT? ?? 4lomza.pl
|
|
Chłopak wylansowany to taki ktory ma dobra fure i jest przystojniacha??? Moze wylansowany to to taki ktorego zna wiele lasek, a moze laski tak go lansuja ze wszyscy go znaja ???? Wylansowany to pojecie wzgedne....tylko buraki z chamowa LANSUJA sie w Lomzy ..... osobiscie wole lansowac sie w wiekszych miastach. Lepsze pole do popisu i nikt nie obgaduje i nie wnika....a wŁomży to już gozej niz dno. same BKL, BLM, itd. neony w progach, muzyczka disco polo w polonezach . No i karata piwa w bagazniku przed wejsciem do Yamy..... jak przejezdzam kolo ALIBI to mam wrazenie ze kibel tam wybija, tyle chamstwa i dzieci na zewnatrz 4lomza.pl
|
|
Żel zostawmy w spokoju!!scanning505 a co do lansu to idź do jamy i popatrz na 80% obecnego tam towarzystwa!a odpowiedz znajdziesz(zobaczysz) sam! Kobietka
|
|
W Aibi to praktycznie sama dzieciarnia przesiaduje :P nie wiem czego chceci od zelu, ja tam uwielbiam jak facet jest wyzelowany, ale to kwestia gustu... Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Haa wiesz...Yama byla klubem do Lansowania jakis czas temu... Nie nazywam teraz tego klubu Lansowym :) Teraz to sped sie robi. Powinna byc selekcja jak w Bstoku lub innych miastach...ale wiadomo ze kazdy z nas majac taki klub stara sie jak najwiecej zebrac utargu i selekcja nie wchodzi w gre... TERAZ JEST TO SPED Z CALEGO REGIONU CHAMÓW, LASEK Z KOLNA.... W Łomży nie ma juz klubow do lansu :D 4lomza.pl
|
|
ja w sumie bardzooo dawno w Yamie nie bylam, wie nawet nie wiem jak tam teraz jest, w kadzym badz razie kiedys bylo luxx !! Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Tak jak to okreslilas..... BYŁO a teraz bydlo. NIe ma czym oddychac.ale trzeba przyznac ze sporo ludzi tam chodzi. ale z tylu to ten parking bym zrobil na miejscu M.M bo wstyd jezdzic po dziurach 4lomza.pl
|
|
Ale rozbierznosc mamy spora w tym FORUM YAMA KLUB trzeba takie forum zalozyc... bo na tym forum mowimy o KOBIETA ZA GRANICA :) 4lomza.pl
|
|
rzeczywiscie odbiegamy od tematu :P ale jak mowisz ze klimat w Yamie sie zepsul, to pewnie i masz racje... Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
baba sie pusci gdziekolwiek, nie da sie jej upilnować, lecz zagranica ma wieksze pole do popisu, raz ze jest wieksza anonimowość, dwa ze wiecej kasy, a trzy ze daleko od domu. HGW zalezy od charakteru i juz, ale wiekszość lasek postepuje j/w
|
|
Wszystko ładnie, ciekawe wypowiedzi, tylko szkoda że taki tutaj jest wjazd na kobiety. Zdarzają się zdrady tak samo u mężczyzn jak i u kobiet. Tutaj nie ma wyjątków, kobieta też człowiek jak każdy inny. Nie ma co na nie tak nadawać, bo jest dużo przypadków że to mężczyzna wyjeżdża za granice, i tam urządza sobie życie z inną , i jeszcze kobiecie w Polsce bezczelnie kłamie że ją kocha i niedługo wróci. Pozdrawiam !!!
|
|
Dziewczyny i żony pruły się, prują się i pruć będą . Czy to w Polsce , czy za granicą. I nie jest to zależne od facetów. Scanning myślałeś , ze tylko komuś dziewczyny i żony sie prują. Oj naiwniak , naiwniak. Po co wyzwiska, trzymaj fason. Dodam jedynie , że do tanga trzeba dwojga. Więc o co cały zgiełk. Tak było , jest i prawdopodobnie będzie. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
czyli wnioskiem jest: na nic nasze proznee dzialania swiat i tak ulozy to za nas...
|
|
Osobiscie...pogodzilem sie z tym...ale lubie sypnac jakas zonke czyjas :) 4lomza.pl
|
|
a ile sypales?? cos czuje ze zadnej albo jedna max!!
|
|
Siarak takie słowa jak Twoje powinny pojawić się już wcześniej. Jak najbardziej podpisuję że po nimi. Nie ma co ograniczać zdrady tylko do kobiet!! Bo po pierwsze niesprawiedliwe, po drugie nieprawda.... A Scanning w momencie wielkiego doła i desperacji wpadł' na swoją kobietę, a przy okazji i wszystkie inne kobiet robiąc tzw wielkie uogólnienie, co w moim miemaniu jest grubą PRZESADĄ. Pozdrawiam
|
|
ADALL: zdrada - wypEKHM :)
|
|
Ja jak Ja : BYLO ICH KILKA, I NIE JEST TO POWODEM DO DUMY...A RACZEJ FORMA RELAKSU :) 4lomza.pl
|
|
jak nie jest to powodem do dumy to po kiego ch***a piszesz o tym na publicznym forum? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Więc scanning nie płacz, teraz inni maja relaks z twoją laską. Temat bym jeszcze rozszerzył o szkolenia , kursy i konferencje ha ha ha . Tam , to sie dopiero dzieje. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |