Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna śmierć w Narwi |
Albo tak jak pisze 4lomza jest tam naprawdę szybki nurt rzeki i w przypadku poddtopienia woda szybko ściąga i niema szans na ratunek, albo poprostu BARDZO pechowe miejsce.. :/ Ale tak to jest jak się ludzie kompią w niestrzerzonych "kompieliskach" nawet dorośli...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna śmierć w Narwi |
kiedyś byłem mniejszy i nie umiałem dobrze pływać właśnie w Rybakach uczyłem się pływać na rzece i nauczyłem się, topiłem się ale dopłynąłem do brzegu. Więc nawet jak się nie umie pływać i tonie się ale jest sie trzeźwym to są szanse na jakiś ratunek. A cóż pijani małolaci chcą sie popisać przed laskami i są skutki :)
|
|
ja po pijaku się nie ,,kompię'':P heh no czasem jednak zdarza się ludziom kąpać:) pozdro bigi2004
|
|
A moim zdaniem co komu pisane. Widocznie taki los. Ile razy pijani pływają i nic. A wejdzie doświadczony dorosły, trzeżwy facet i się utopi. Nie ma reguły widocznie tak mu było pisane. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |