Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bilety lotnicze WIzzair |
Witam Czy w Lomzy mozna zakupic bilety lotnicze Wizzair. h
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bilety lotnicze WIzzair |
Na Placu Niepodleglosci
|
|
a po co w Łomży, bilet to potwierdzenie a nie papierek, na stronie wizzair jest taniej o prowizję biura którą zapłacisz w Łomży
|
|
dokladnie ja rezerowalam bilet mojemu chlopakowi i przy rezerwacji dostaje sie tylko kod rezerwacji i przy odprawie sie go pokazuje i dostaje sie karte pokladowa radze zapoznac sie z regulaminem lotu i bagazow gdyz sa bardzo rygorystyczne no i mojemu koledze przy odprawie wszystkie kosmetyki wywalili do kosza gdyz mial w bagazu podrecznym i mialay za duza pojemnosc a dopuszczalna jest do 100 ml jednego opakowania
|
|
www.wizzair.pl
|
|
dzieki , ale czy moje pytanie jest malo jasne ? h
|
|
h jest jasne jak slonce. w lomzy kupisz bilet z kazdego kompa wyposazonego w neta, a przy okazji odpowiesz na swoje pytanie gdy skorzystasz z gogle. po co te nerwy?pozdro ...nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem...
|
|
Doris Travel na Bema, zakupisz bez stresu i bezpiecznie no i tanio (zniżki)
|
|
Przez strone internetową kupisz wtedy gdy posiadasz kartę kredytową, zwykle karty platnicze nie sa honorowane. Biuro podruży za zakup takiego biletu nalicza 50 zł prowizji. Albo znajdz kogos z kredytówką i wtedy sam kupisz, bilet wydrukujesz normalnie w chacie.
|
|
hehehe jak kupywałem bilet w wizzair przez internet i nie musiałem uzywac zadnej karty zapłaciłem przelewem bankowym. .Otzymałem kod podruży. I na lotnisku musiałem dac kod podruży i dowód tożsamości i wszystko.
|
|
buhahaha przelewem trzeba dluzej czekac na kod a z karta masz go w 30 sekund :P
|
|
mam pytanie skąd wziąść Kod Rezerwacji, bo po procedurze zamawiania dochodzę do etapu płatności kartą, a karty nie mam, chcę przelać pieniądze przelewem ale tam trzeba podać ten Kod, czy muszę zamawiać telefonicznie ?
|
|
najwyrazniej tak, tam na stronie powinny byc udzielone informacje jak nalezy postepowac przy platnosci przelewem, ale zdaje mi sie ze musisz zadzwonic
|
|
Ja kupowalem na Placu Niepodleglosci
|
|
taniej w LOT
|
|
U pośredników najlepiej probować. na e mail dostaniesz 'bilet' i po bólu :)
|
|
posrednicy biorą ok 50 zł za takie pierdoły nie jest to majątek osobiscie jesli moge polecic to zamiast tych Wizzarów polecam linie lotnicze KLM sam kozystam z ich usług i jestem bardzo zadowolony Łomża leży na Mazowszu !
|
|
ja ruwnierz polecam KLM, chociasz na lebsze samoloty trafialem w Air France jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ja tez polecam u pośredników szybko znajdziesz tani bilet, a z zakupem nie ma problemu - siedzisz wygodnie w domu i zamawiasz
|
|
Wyszukiwanie i rezerwacja lotow wszystkich tanich lini lotniczych, prowizja 10 zł, płatność przelewem gg: 1557280
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |