Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
coś nie tak z moim gg???? |
właczam gg wpisuje hasło, ładuje mi sie gg (kontakty wszystko jest) i mam status niedostępny. gdy zmieniam na dsotępny pokazuję mi sie okno ze hasło jest nieprawidłowe. wpisywałam już wszystkie możliwe hasła ale nic z tego. odinstalowalam gg i zainstalowałam nowe i nic z tego dalej ten sam problem, i emaile nie pamietam. POMOCY CO MAM ROBIC????????????????????????[
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: coś nie tak z moim gg???? |
Zainstalowac tlen. tlen.pl
|
|
nowy numer gg zalozyc :)
|
|
ja pisalam do serwisu gg , oni zawsze pomoga tylko trzeba wiedziec gdzie zrobilo sie blad. Jezeli wpisalas swoj e-mail przy rejestracji gg to haslo powinno pojsc ci na poczte i zaden problem
|
|
nie instalowac gg i normalnie rozmawiac z ludzmi :p
|
|
nic nie zrobisz, bardzo możliwe, że ktoś Ci się włamał... miałam taką samą sytuację, niestety hasła nie mogłam odzyskać, bo adres mailowy również uległ zmianie, pozostaje Ci założenie nowego konta, a listę radzę zapisaywać nie tylko na serwerze gg :)
|
|
**** blada moim zdaniem.... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
nie trzeba bylo dawac numerow gg z haslami...lub haslo bylo bardzo banalne, ze ktos po poswieceniu jakiegos czasy zdobyl haslo... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
kto mądry używa klienta gg firmy gg? Albo tlena firmy o2? reklamy, ciągłe wieszanie i problemy..... Ściągnij sobie Mirandę albo Kadu
|
|
A tak apropo czy mozna zmienic hasło do serwera gg ?
|
|
albo kopete. prawda kiernek i reszta?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |