sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
klapka od telewizora

dzis popoludiu nioslem telewizor do naprawy i gdzies po drodze zgubilem jego dosc duza czesc tzn. tylnia czesc obudowy szlem trasa od biedronki(z babka na zakupach i wujem i kazali mi z buta poginac zeby bylo i mielismy spotkac sie pod stokrotka) -->al. legionow--.obok jednostki--.przykoszarowa do naprawy obok nowego cmentarza... prosze o pomoc bo nie jestem z Lomzy.

dla znalascy nagroda

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: klapka od telewizora

lol

jak można zgubić taką dużą część telewizora i nie zauważyć tego od razu? :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

własnie. przynajmniej brzdęk by był, o ile szedłeś po chodniku.

buhahahahaha

hahaha a agroda jakas jest?

Widziałem czarną, tylną obudowę od telewizora, która wczoraj wieczorem leżała na trawniku naprzeciwko 'mechaniaka'. Bardziej na granicy 'mechaniak' - 'marczyk' - trawnik po drugiej stronie ulicy.
Mam nadzieję, że to ta Twoja zgubiona.

Pozdrawiam.

Ja tam przy mechaniaku widziałem cały telewizor!

poprosu bylem wkur..ony bo mi z buta kazali z ta skrzynia naginac, probowalem sam naprawic tv ale nie udalo sie i widocznie nie przykrecilem tej czesc i mi gdzie spadla, mi tam ona nie potrzebna a jej szukam bo mi stara powiedziala ze leb ukreci jak nie bedzie tv w calosci no i ze nie wie jak mam to zrobic ale mam znalesc.... dzieki za informacje jutro jade do lomzy na zakupy to moze jeszcze bedzie tam lezala:):)

a przy 7 Kier leży w **** kineskopów jakbyś chciał :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

SaneOne ja bym chciał

bierz ile potrzebujesz... z 10 kineskopów tam leży... ostatnio wracałem nad ranem z VIPa i mi się w oczy rzuciły...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org