Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
klapka od telewizora |
dzis popoludiu nioslem telewizor do naprawy i gdzies po drodze zgubilem jego dosc duza czesc tzn. tylnia czesc obudowy szlem trasa od biedronki(z babka na zakupach i wujem i kazali mi z buta poginac zeby bylo i mielismy spotkac sie pod stokrotka) -->al. legionow--.obok jednostki--.przykoszarowa do naprawy obok nowego cmentarza... prosze o pomoc bo nie jestem z Lomzy. dla znalascy nagroda
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: klapka od telewizora |
lol jak można zgubić taką dużą część telewizora i nie zauważyć tego od razu? :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
własnie. przynajmniej brzdęk by był, o ile szedłeś po chodniku.
|
|
buhahahahaha
|
|
hahaha a agroda jakas jest?
|
|
Widziałem czarną, tylną obudowę od telewizora, która wczoraj wieczorem leżała na trawniku naprzeciwko 'mechaniaka'. Bardziej na granicy 'mechaniak' - 'marczyk' - trawnik po drugiej stronie ulicy. Mam nadzieję, że to ta Twoja zgubiona. Pozdrawiam. _____________________________ Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere...
|
|
Ja tam przy mechaniaku widziałem cały telewizor!
|
|
poprosu bylem wkur..ony bo mi z buta kazali z ta skrzynia naginac, probowalem sam naprawic tv ale nie udalo sie i widocznie nie przykrecilem tej czesc i mi gdzie spadla, mi tam ona nie potrzebna a jej szukam bo mi stara powiedziala ze leb ukreci jak nie bedzie tv w calosci no i ze nie wie jak mam to zrobic ale mam znalesc.... dzieki za informacje jutro jade do lomzy na zakupy to moze jeszcze bedzie tam lezala:):)
|
|
a przy 7 Kier leży w **** kineskopów jakbyś chciał :) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
SaneOne ja bym chciał
|
|
bierz ile potrzebujesz... z 10 kineskopów tam leży... ostatnio wracałem nad ranem z VIPa i mi się w oczy rzuciły... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |