Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto mi poleci dobrego fachofca do tłumikow |
tylko dobra i solidna firma ma być
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto mi poleci dobrego fachofca do tłumikow |
Na Woj.Polskiego za rondkiem przy Poznańskiej 3 dom w stronę wylotu z miasta. Ojciec z synem to prowadzą i są w tym naprawde dobrzy.
|
|
a co myslisz na temat szosy zabrowskej BARTOL
|
|
bartol masz racje ;)) wartszat maja naprzeciwko poczty polskiej ;))
|
|
na Senatorskiej niedaleko Sikorskiego... polecam... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Na Senatorskiej to jedna wielka ściema , raz do niego pojechałem z problemem to powiedział, że migomat ma w legalizacji, od kiedy migomat jest urządzeniem poddozorowym? Skierował mnie do klienta na Szos Zambrowską też jedna wielka ściema powiedział, że już nie pracuje, była godzina 14.00 w sobotę. Przedzwoniłem do kumpla i poradził mi gościa na stacji kolejowej , zajechałem i zrobił (spawania było na 5 minut). Moim zdaniem tym, warsztatom w/w zależy tylko na sprzedaży tłumików, bo z tego mają bardzo duży rabat :(
|
|
tu sie nie zgodze z tobo skecz na szosie zabrowskej jast najlepiej jak bys chciał wiedziec to tylko on naprawia tłumiki tak dobze na ile to mozliwe a w soboety po 14 jest nie czyne bo ten facet jezdzi do niemiec w soboty po obiedzie wenc lepiej sie dowiec dokładniej a z kont wogule wiesz w hulajnodze nie ma tłumików wi ec po co przyjechałes na szose
|
|
hahahahahahahahahaaaa. Masz rację mizuro ! Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam..... ADALL
|
|
mizuro ty poszukaj lepiej kogoś kto nauczy cię pisać.
|
|
Tlumik do krotkiej czy dlugiej Broni? ;PP Najprostszym tlumikiem dla Broni jest knebel, wtedy robi sie na prawde cicho... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |