Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rowery szbki trasport!!! |
dlaczego kerowcy nie uwazajo na rowerzystow!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rowery szbki trasport!!! |
bo jadac samochodem czują sie lepsi ?? mizuro a jak myslisz kto przeżyje w kolizji drogowej ? kierowca samochodu czy rowerzysta ? odpoweidz chyba znasz ..
|
|
uwazajo?? co to znaczy??
|
|
musisz przetłumaczyc uwazajo na jego wsiowy język i wtedy odpowiedź masz jak na dłoni hiehie
|
|
nie uwazajo kerowcy bo po co jak portonci to mi tak ucieknie mało widzileiscie jeszcze
|
|
ehhh pamietacie kolecia i nicku "maly_hindus" ?? mysle ze to jego klon :)) chyba nie dostal wymarzonego slownika ortograficznego
|
|
ty idioto nie jesteś w temacie palo
|
|
jak przyklad braku admina. paly to ty poszukaj w gaciach choc niewiem czy znajdziesz :/ po cholere zakladasz takie tematy zeby potem w nich bluznic ?
|
|
no bo myslałem ze nie bedze sie w takich tematach krecił tak niedorozwinety człowiek jak ty ktory nie ma pały i do cudzych sie czepia
|
|
wiesz co mizuro mieka pala to ciebie robili a na koniec jak stary wyskakiwal to jeszcze na plecy kot mu wskoczyl i taki wyszedles- niedorozwiniety i obruszony pal gume analfabeto
|
|
niedorozwinietych to sobie szukaj wsrod rowiesnikow. skoro masz kompleksy to poszukaj jakiegos innego forum ... niech mi sie z toba gadac bo to za niski poziom :/
|
|
no to odejc pałko
|
|
o jeżu jeżu jeżu;/ Hmm. Admini!!!. Zróbcie rejestracje na forum, a w jednym z pól pytanie... "Czy mógł byś napisać coś o sobie?:w 6 zdaniach:" Myśle ze to pomogło by we wszystkim.///
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |