Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na co Policja |
Gazeta Wyborcza - Bijatyka zlekceważona przez policję na no nam policja i policjanci. Ich poprostu nie ma. Mieli być, ale ich nie ma i tak będzie. Obywatelu bron się sam, za 1 300 brutto kup se radiowóz z używaka, walnij se mundur z ciucholandu (sorrki tam nawet papersy używane są lepsze), potem idź i porzuć rodzinę w Nowy Rok i powiedz, że to w imię służby ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na co Policja |
HWDP-POLICI
|
|
hwd to wam wszystkim
|
|
keep nie wyrazaj sie ;)) niech sie odstresuja w tym temacie ;)
|
|
a ty kacperek w szendzie sie wpierniczysz debilu!!!sie znalazł bez stresowy debil zal mi cie
|
|
mizuro zal to zaczyna mam sie ciebie robic. jakbym byl na twoim poziomie napisalbym " kto sie przezywa tak sam sie nazywa" znajdz sobie zajecie! są żniwa, moze powybieraj robaki z ziarna albo pozbieraj stonke z kartofli a nie pier**l takich głupot... zal normalnie i nie bede sie wypowiadal na twoj temat bo to poprostu bez sensu ... pozdro dla normalnych forumowiczow
|
|
co do HWDP, większość czwartej litery to faceci. Rozwijając cały skrót wynika, że mówiący i piszący ten skrót to również w większości faceci, są pedałami? Krótko mówiąc HWDP (..uj w ..pę .. PEDAŁOM) BRAWO!!!!!! Pisał pedał do pedała? ściemka wszystkim
|
|
"a ty kacperek w szendzie sie wpierniczysz debilu!!!sie znalazł bez stresowy debil zal mi cie" madry sie odezwal...inteligent! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
czuubek: pewnie masz starego Policjanta ze tak mowisz. Wspolczuje.
|
|
Dlaczego wspolczujesz? Fajnie miec wtyki w policji :)
|
|
Jak ich nie ma to jest zle , jak są to też nie dobrze . dla mnie oni są a niech są 3 razy spisali 4 tylko tako zapytali się. To już od charakteru natrafisz no spoko niebieskich to nie masz żadnych kompleksów,ja jak na razie na normalnych natrafiłem,a jak ci nie pasuje to zajeb mu broń i strzel prosto w skroń to takie proste.
|
|
Policja jest kochana!! buahahaha
|
|
ja kiedyś byłem świadkiem jak mnie policja zatrzymała samochodem a po drugiej stronie jacyś goście kopali leżącego na ziemi (bili go i jakaś dziewczyna płakała) ja zwróciłem uwagę policjanta i on się na nich popatrzył potem na mnie i nic... zero reakcji... wypisywał mi mandat
|
|
mizuro: poczytaj swoje posty: http://4lomza.pl/forum/search.php?f=2&search=mizuro&globalsearch=0&match=1&date=0&fldauthor=1 wtedy dostrzeżesz że to właśnie Twoje posty są poniżej poziomu osoby choć odrobinę myślącej. masz jakiś komleks skoro tak wszystkich wyzywasz?
|
|
Gliniarz z drogówki wraca do domu i od progu woła do syna: - Pokaż dzienniczek! Syn wyciąga dzienniczek. W środku kilka pał i 100 złotych. Ojciec wprawnym ruchem chowa kasę i mówi: - No, przynajmniej w domu wszystko w porządku. Tak propo policji
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |