Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jako obywatel do obywateli |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jako obywatel do obywateli |
nie masz
|
|
Przeczytałem. W całości popieram i zgadzam się z Twoimi opiniami. Masz rację.
|
|
nie masz ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
nie masz
|
|
nie masz
|
|
nie masz
|
|
NIE MASZ
|
|
Kondzior: Każdy ma prawo do własnego zdania Bardzo proszę o pisanie komentarzy na moim blogu dziękuję.
|
|
kondzior na tym swoim blogu pisze, cyt: "To tutaj przeszedłem przez wszystkie etapy edukacji: od szkoły podstawowej aż po szkołę średnią. Zamierzam kontunułować naukę na wydziale rolnictwa w Wyższszej Szkole Agrobiznesu w Łomży. Kto Ci dał maturę?? Kontynułuj naukę bo warto, może w szkole wyższej nauczysz się podstaw ortografii. Piszę tak krytycznie bo jeżeli chcesz się publicznie wypowiadać to trzeba coś sobą reprezentować. Pozdrowienia. ADALL
|
|
hehe:) ktos to musial powiedziec...
|
|
ADALL, jeśli chcesz kogoś poprawiać i uczyć poprawnej polszczyzny, to może zacznij od siebie i KONTYNUUJ lekture słownika ortograficznego:-) "Kto Ci dał maturę?? Kontynułuj naukę bo warto, może w szkole wyższej nauczysz się podstaw ortografii. Piszę tak krytycznie bo jeżeli chcesz się publicznie wypowiadać to trzeba coś sobą reprezentować. Pozdrowienia."<--- zastosuj to do siebie:-) Pozdrawiam
|
|
lilaaa: Ty blondynka jesteś?? Specjalnie "wytłuściłem" błąd ortograficzny kondziora a Ty szukasz tu mojego błędu?? Gdyby on napisał kontunuować, nie pisałbym tyle, gdyż można uznać to za "literówkę". Zmieniłem na poprawną literę wskazując wyraźnie w wyrazie, gdzie tkwi błąd. ADALL
|
|
ADALL- nie, nie jestem blondynka. Czyzbys towarzyszki w kolorze swoich wlosow szukal? Troche konsekwencji, skoro chciales byc taki dowcipny i poprawiac kogos, to popraw go albo dokladnie albo wogole nie poprawiaj. Bylo napisac albo kontynuuj albo kontunułuj - w innym przypadku twoj post nie ma sensu, jedynie ciebie osmiesza.
|
|
lilaaa: nie chce mi się z Tobą gadać, gdyż jesteś subiektywna. Żeby rozwiać wątpliwości przytoczę tylko z pierwszej strony "twórczości" autora dwa następne cytaty. "Nie zdąrzymy wybudować setki tysięcy kilometrów autostrad, obiektów sportowych, hoteli...," "Tak dobrą kondyncję gospodarczą mamy tylko dlatego iż Jarosław Kaczyński i jego rząd naszczęście nie zdąrzy zatrzymać tej machiny gospodarczej nakręcanej przez lata przez poprzednie rządy" O gramatyce wogóle zamilknę bo włos się jeży! I o czym mamy tu deliberować wielmożna/y lilaaa ??????????? ADALL
|
|
moim zdaniem, każdy ma prawo nabijać kabzę kosztem naiwnych. jak dają to brać, jak biją to uciekać. Szkoda, że uczony kler robi to na swoich ziomkach. Ale tak zawsze było, gdzie kapłani nabijali kabzę na krzywdzie ubogich - nawet Aleksander Głowacki to zauważył w epopei "FARAON" - no ściemka wszystkim
|
|
ADALL - na jakiej podstawie wnosisz, ze jestem subiektywna? W nosie mam to co ten chlopak pisze na swoim blogu. Ja odnioslam sie do twojego "poprawiania" bledu... z bledem:-) I tyle.
|
|
Ja też mam w nosie dziecinne wypociny autora. Przejrzyj moje wypowiedzi na forum z ostatnich kilku lat i jeżeli uznasz, że nie potrafię pisać po polsku to napisz to dosadnie. Ja nie oceniam Twojego poziomu po miesięcznym zaistnieniu na tym forum w czerwcu 2007. Pozdrowienia. ADALL
|
|
ADALL - obserwuje te forum od wielu miesiecy i nie bawi mnie udzielanie sie w tematach, ktore zaraz przechodza w bezsensowne klotnie. I nie interesuje mnie czy piszesz poprawnie czy tez nie, wazne dla mnie jest to, ze poprawiasz kogos i piszesz o tym, ze jesli udziela sie publicznie to powinien cos soba reprezentowac...a sam robisz bledy ortograficzne. Dalsza dyskusja nie ma sensu, powinienes sie po prostu przyznac do bledu. A na przyszlosc - jesli chcesz poprawiac, rob to prawidlowo. Pozdrawiam
|
|
Ok masz racje zmienie to na kontynuować Dzięki za to że dokładnie czytacie i mnie poprawiacie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |