Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludzie??? |
Ludzie??? Doradzcie!!! Co moge kupic chlopakowi na urodziny?? Wszystkie mozliwe prezenty wykorzystalam juz wczesniej a teraz mam lipe;/ kto pomoze....?? i jest fajnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludzie??? |
moze odtwarzacz mp 4
|
|
To zależy jaki chłopak: ile ma lat, co lubi, ile możesz na to przeznaczyć itd. Ja się cieszyłem z fajnej koszulki z krótkim rękawkiem, z fajnego portfela.... z srebrnego łańcuszka na szyję. Akurat u mnie dziewczyna precyzyjnie trafiała w moje upodobania :-)
|
|
ile on ma lat?
|
|
P@wcio to właśnie też chciałem napisać, ale mnie ubiegłeś ;-)
|
|
Odpowiadam na pytania Ma 21 lat interesuje sie komputerami, samochodami, P@wcio wlasnie myslalam nad tym a czym sie mam kierowac wybierajac taki odtwarzacz?? Krzyzak kupilam mu juz portfel i koszulke a nawet i spodnie w lancuszki na szyje i tego typu sprawy mnie nie kreci. Dziekie wszystkim za pomoc:************* i jest fajnie
|
|
madziusmadzius: Ja też mam podobne zainteresowania jak Twój chłopak... myślę, że z mp3 by się cieszył-zresztą każdy myślę... Nie wiem jaki ma gust, ale wg mnie mp3 nie powinna być "damska" ;-) Tzn. kolorowe mp3 coś ala Sony Bean odpadają. Mp3 coś ala iPod są bardzo fajne do tego w zestawie często dają Ci taką fajną opaskę na rękę w którą wkładasz mp3. Prawie niezbędne jak jedziesz rowerem, albo biegasz. Mniej płaskich mp3 nie włożysz w taką opaskę. Fajnie by jeszcze było, gdyby mp3 miała wbudowany port USB - działała by mu jako PenDrive. A po to port, żeby kabli nie musiał ze sobą nosić :-) A jak ma może w samochodzie radio z portem USB to będzie mu zastępowało rysujące się płytki....
|
|
Dzieki:** pomysle nad tym i jest fajnie
|
|
kup konto Steam i daj mu trochę czasu hehehe ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Kup mu lalkę dmuchaną. Będzie zadowolony;p
|
|
pierre ON JEST NORMALNY... i jest fajnie
|
|
zobacz jakie giery ma zainstalowane na kompie i kup mu oryginał ( bo pewnie nie ma)
|
|
ooo konto steam byłoby chyba najlepszym prezentem :P i jeszcze zeby byl na nim CS:Source :)
|
|
w razie czego ja mogę swoje sprzedać... z CS:Source, CS 1.6, DoD i kilkoma innymi... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Kup mu jakąś dystrybucję linuxa, kub bo wtedy ładnie wygląda ;)
|
|
Mysle ze kup mu cos fajnego skromnego smiesznego... spedzcie ze soba caly dzien tylko we dwoje potem zjedzcie kolacje wypijcie winko poprzytulajcie sie i powiedz mu ze naprawde go kochasz on poczuje sie bardzo dowartosciowany i to bedzie dla niego najlepszy prezent... nie musisz sie mnie sluchac... ja z tego bylbym zadowalony... 'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'
|
|
buehehe ale z Ciebie romantyk ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
a moj chlopak lubi wszystko obym tylko sie nie fochala i byla usmiechnieta, wazne ze jestesmy razem, a prezent nawet skromny sprawi mu przyjemnosc :)
|
|
omfg :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Moze sesja z Twoimi zdjeciami? Popros kolezake, zeby zrobila Ci fotki na jakims tle lub w pokoju, ubierz sie w bielzne, prztłumione swiatło. Uwierz mi, bedzie goraco...
|
|
Ja kupiłabym mp4 na allegro tyle tego chińskiego szmelcu jest i wgrałabym kilka waszych wspólnych fotek.
|
|
madziusmadzius za przeproszeniem korzystając z tematu co radzilibyscie kupic dla dziewczyny? :D
|
|
Masa, zaprowadz ją do sexschopu i niech sama wybierze.
|
|
ja dostalam fajny kuber ze zdjecem;p i to radze kupic... i jest fajnie
|
|
0,5 litra Wódki Wyborowej - POLECAM ! ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
kinder niespodziankę :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |