poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bilet dla psa

czy ktos czy trzeba kupowac bilet dla psa podrozujac pksem??

i jest fajnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bilet dla psa

czy ktos wie:)

i jest fajnie

myślę że to zależy od tego co to za pies jak mały i trzymasz go na ręku to raczej nie <niejestem pewna>ale jeśli duży pies to napewno

pies jest dosyc duzy, slyszlam ze moge kupicx dla niego pololwke biletu to prawda??

i jest fajnie

Jeśli pies jest mały i trzymsz go na ręku, to nie trzeba, ale jeśli jest duży to trzeba kasować za niego bilet ulgowy. Chociaż wiadomo jak to jest z kanarami - ja dostałam karę, że nie skasowałam biletu za jamnika, którego trzymałam na ręku. Ale na Spokojnej mi unieważnili. Bez przesady, kanary z Wawy to czasem przeginają...

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

piszesz o pks-ie myślę że skoro jest to spory pies<na tyle duży że nieprzewieziesz go na kolanach to będzie trzeba kupić bilet niewiem tylko jaki może jak za bagaż, może pół a jeśli jest to dalsza trasa może być problem, tylko niezapomnij o kagancu nawet jesli jest to labrador;)

Za psa płaci się jak za bagaż bez względu na to czy mały (trzymany na reku) czy duży. W każdym razie nie może on znajdować się na siedzeniu, powinien posiadać smycz i kaganiec na pysku. Ponadto musisz mieć książeczkę, że był szczepiony.

dzieki za pomoc:)

i jest fajnie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org