Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sklep meblowy jaki ? |
jakie salony meblowe polecacie ?? kiedyś były meble nad pryma ale niema wie ktoś gdzie je przenieśli ? z gory dzieki za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sklep meblowy jaki ? |
boss na dmowskiego albo sikorskiego
|
|
tak boss albo salon na al legionow black red white fajne mebelki, fajne sa jeszcze w 4+ ale w cenie i jest fajnie
|
|
BOSS
|
|
obok dworca (za gośką)
|
|
boss jak najbardziej. swietne ceny i starannie wykonane meble
|
|
Ja tez proponuje Boss. Nie polecam sklepu Wenus (nad nową biedronką) Byle do przodu, byle po prostej.
|
|
ja polecam Meblux na Żabiej 4 Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Myślę, że największy wybór jest w Meblux (adres j.w.). Jeżeli nie znajdziesz nic odpowiedniego można odwiedzić "rodzinne" sklepy tej sieci - nad byłą restauracją "Mazowiecka" (obecnie hurtownia elektryczna na Legionów) oraz sklep meblowy na Wojska Polskiego (obok dawnego, znanego jeszcze z PRL-u składu meblowego). Robiłem tam zakupy (Meblux) i muszę przyznać, że obsługa jest miła, dbają o klienta, można cokolwiek potargować. Załatwiają także pozytywnie sprawy reklamacyjne. ADALL
|
|
A moim zdaniem co za różnica gdzie ? Meble muszą się przedewszystkim podobać, pójdziesz do jednego salonu , nic Ci tam nie wpadnie w oko ale coś kupisz bo przecierz każdy go poleca ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
MEBLUX na Żabiej! Reszta wymięka zarówno pod względem zaopatzenia jak i obsług
|
|
BOSS-przy ulicy sikorskego
|
|
Jeżeli w grę wchodzą też sklepy online, to podrzucam Wam namiary na ten sklep - http://meblex-rawicz.pl. Zamawiałam u nich już dwukrotnie meble i wszystko w porządku. Jakość mebli dobra, z dostawą w moim przypadku też żadnych problemów nie było.
|
|
Spadaj mendo z tym g.ownianym sklepikiem
|
|
Ja polecam salon meblowy RsDesign, kupowaliśmy tam łóżko do sypialni jako jedyni w Białym mają materace firmy Neolux https://neolux.com.pl/materace.
|
|
No i jeszcze raz Karolinka Nawrot wywlekła na światło dzienne post założony w lipcu 2007/dziesięć lat temu !!!/ DLACZEGO do ku.wy nędzy to robisz.DLACZEGO !!! ____________________________________________________________ Ludziom uczciwym zawsze należy oddać sprawiedliwość. A nieuczciwym, pieniądze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |