sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Autobusy MPK

Czyżby naszemu miejskiemu przewoznikowi zbrzydły już volvo? dziś ranmo jadąc aleja legionow widzialem białego Mercedesa autobus na linii nr 1. Czy ktoś wie o tym coś wiecej? Czy MPK przymierza sie do kolejnych zakupow i testuje rozne modele?

____
^_^

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Autobusy MPK

Też od paru dni widzę w naszym mieście taki autobus. Nie wiem o co chodzi, może jakaś reklama :P

wczoraj tez go widzialem. mozliwe ze chca go zakupic w a chwili obecnej jest na testach

może i mercedes ale z wygodą to ma on mało co wspólnego. zalededwie 2 wyjścia i jak zapchany jest autobus to trochę ciężko zdążyć wyjść z samego końca

i na warszawskich rejestracjach tzn na mazowieckich ja 2 razy patrzylam czy dobrze wsiadam ;)

zalededwie 2 wyjścia i jak zapchany jest autobus to trochę ciężko zdążyć wyjść z samego końca

To tak samo jak autosanowski "ogórek".

Nie wiem czy pamiętacie jak kilka lat temu przed zakupem Volvo miasto testowało po kolei kilka marek Solaris,Man,Jelcz,Volvo. Teraz pewnie jest podobnie. Zaraz po mercedesie będzie inny na wypróbowanie. To jest poprostu najzwyklejsza na świecie Jazda Próbna.

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Oby wzięli MAN-a.

info.
mercedes jest wziety na probe...tj. bylo to praktykowane kilka lat temu...albo brane inne volvo pod "zastaw" gwarwncji, dlatego ze autob. sie spalil.
normalna sprawa jest, ze bedzie volvo...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org