Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autobusy MPK |
Czyżby naszemu miejskiemu przewoznikowi zbrzydły już volvo? dziś ranmo jadąc aleja legionow widzialem białego Mercedesa autobus na linii nr 1. Czy ktoś wie o tym coś wiecej? Czy MPK przymierza sie do kolejnych zakupow i testuje rozne modele? ____ ^_^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autobusy MPK |
Też od paru dni widzę w naszym mieście taki autobus. Nie wiem o co chodzi, może jakaś reklama :P
|
|
wczoraj tez go widzialem. mozliwe ze chca go zakupic w a chwili obecnej jest na testach
|
|
może i mercedes ale z wygodą to ma on mało co wspólnego. zalededwie 2 wyjścia i jak zapchany jest autobus to trochę ciężko zdążyć wyjść z samego końca
|
|
i na warszawskich rejestracjach tzn na mazowieckich ja 2 razy patrzylam czy dobrze wsiadam ;)
|
|
zalededwie 2 wyjścia i jak zapchany jest autobus to trochę ciężko zdążyć wyjść z samego końca To tak samo jak autosanowski "ogórek".
|
|
Nie wiem czy pamiętacie jak kilka lat temu przed zakupem Volvo miasto testowało po kolei kilka marek Solaris,Man,Jelcz,Volvo. Teraz pewnie jest podobnie. Zaraz po mercedesie będzie inny na wypróbowanie. To jest poprostu najzwyklejsza na świecie Jazda Próbna. ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Oby wzięli MAN-a.
|
|
info. mercedes jest wziety na probe...tj. bylo to praktykowane kilka lat temu...albo brane inne volvo pod "zastaw" gwarwncji, dlatego ze autob. sie spalil. normalna sprawa jest, ze bedzie volvo... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |