Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto nowym dyrektorem I LO w Łomży ? |
Ostatnio krążą słuchy, że dyrektor Publicznego Gimnazjum nr 6 i I Liceum Ogólnokształcącego w Łomży, nie będzie pełnił już tej funkcji. Pan dyrektor Zdanowicz po 25 latach koordynowania działaniami tej szkoły, opuści jej mury. Jeżeli tak też się stanie, czy tak renomowane i znakomicie ustawione liceum, najlepsze w województwie, a jedne z najlepszych w kraju, straci swoją reputację ? Co będzie dalej ? Kto obejmie dowodzenie tym, chyba niezatapialnym statkiem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto nowym dyrektorem I LO w Łomży ? |
A moze schede po dyrektorze przejmie jego zastepca Hoł, Hoł ,Hoł
|
|
Najwyższy czas na nową krew we wzmiankowanym " naszym licłum". Zastępca czyli pan "Ć" - niech go szlag ! Renomowane , ustawione ... no tak. Ustawione- w owej szkole promuje się tylko pewne typy- dzieci ludzi "ustawionych', zdolni też mają ok. Reszta ma przesrane- obrazowo i krótko mówiąc. pozdrowienia - absolwent "licłum"
|
|
na pewno to musi być ktoś młodszy ale nie bojący się młodzieży, bo mogą kosz na głowę założyć. Myślę , że to powinna być osoba -mężczyzna z j....... z innego środowiska tj.z innej szkoły a nawet z innego województwa Może nawet z Białegostoku . A Białystok lubi obstawiać się swoimi ludżmi. I tak z łomży zrobili pipiduwę/ / nie wiem jak sie pisze ten wyraz/Albo przenieśmy ogólniak do Białegostoku a niech mają czereśniaki ze wschodu i niech się cieszą. Strasznie nie lubię Białegostoku. A nowemu dyrektorowi LO w Łomży oby tylko nie był z Bialegostoku życzę wszystkiego najlepszego. Bo gdyby był z Bialegostoku to zyczenia bed.ą inne/bardziej złośliwe. Pozdrawiam ale tylko tych co nie lubią Białegostoku
|
|
A ja lubię pana Zdanowicza i mam nadzieję, jeszcze póki co nie odejdzie...
|
|
Mam nadzieję że nowy dyrektor doda blasku I LO. Dla mnie P. Zdanowicz jest uosobieniem konformizmu, lizusostwa, dulszczyzny. Kiedyś kłaniał się w pas sekretarzom partii, teraz duchownym. Taki miałomiasteczkowy despota z wieeeelkim ego.
|
|
Ja to bym chciał dr. Łukasiuka na nowego dyrektora 3773455
|
|
I Lo jest Zbombane i wszystko co znim zwiazane buahhahahahahaaaa CyyCu
|