piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto nowym dyrektorem I LO w Łomży ?

Ostatnio krążą słuchy, że dyrektor Publicznego Gimnazjum nr 6 i I Liceum Ogólnokształcącego w Łomży, nie będzie pełnił już tej funkcji. Pan dyrektor Zdanowicz po 25 latach koordynowania działaniami tej szkoły, opuści jej mury. Jeżeli tak też się stanie, czy tak renomowane i znakomicie ustawione liceum, najlepsze w województwie, a jedne z najlepszych w kraju, straci swoją reputację ? Co będzie dalej ? Kto obejmie dowodzenie tym, chyba niezatapialnym statkiem ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto nowym dyrektorem I LO w Łomży ?

A moze schede po dyrektorze przejmie jego zastepca

Hoł, Hoł ,Hoł

Najwyższy czas na nową krew we wzmiankowanym " naszym licłum". Zastępca czyli pan "Ć" - niech go szlag ! Renomowane , ustawione ... no tak. Ustawione- w owej szkole promuje się tylko pewne typy- dzieci ludzi "ustawionych', zdolni też mają ok. Reszta ma przesrane- obrazowo i krótko mówiąc.
pozdrowienia - absolwent "licłum"

na pewno to musi być ktoś młodszy ale nie bojący się młodzieży, bo mogą kosz na głowę założyć. Myślę , że to powinna być osoba -mężczyzna z j....... z innego środowiska tj.z innej szkoły a nawet z innego województwa Może nawet z Białegostoku . A Białystok lubi obstawiać się swoimi ludżmi. I tak z łomży zrobili pipiduwę/ / nie wiem jak sie pisze ten wyraz/Albo przenieśmy ogólniak do Białegostoku a niech mają czereśniaki ze wschodu i niech się cieszą. Strasznie nie lubię Białegostoku.
A nowemu dyrektorowi LO w Łomży oby tylko nie był z Bialegostoku życzę wszystkiego najlepszego. Bo gdyby był z Bialegostoku to zyczenia bed.ą inne/bardziej złośliwe.
Pozdrawiam ale tylko tych co nie lubią Białegostoku

A ja lubię pana Zdanowicza i mam nadzieję, jeszcze póki co nie odejdzie...

Mam nadzieję że nowy dyrektor doda blasku I LO.
Dla mnie P. Zdanowicz jest uosobieniem konformizmu, lizusostwa, dulszczyzny. Kiedyś kłaniał się w pas sekretarzom partii, teraz duchownym.
Taki miałomiasteczkowy despota z wieeeelkim ego.

Ja to bym chciał dr. Łukasiuka na nowego dyrektora

3773455

I Lo jest Zbombane i wszystko co znim zwiazane buahhahahahahaaaa

CyyCu

można tak na chłopski rozum?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org