sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Muszla

Kto był,kto zamierza iść i oczywiście wrażenia z zabawy :D Piszcie:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Muszla

ja bede i bylem i jestem i tez.

mam aż trzy muszle w domu :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Haha :D a w środku pewnie ślimaki ;)

ja ide ;D

ja zamierzam iść :)

ja zaraz ide :D mam nadzieje ze bedzie spoko :d i ze sie troche postaraja :d mega dance rulezzz:))

ja też idę, ale do łóżka kurować się :(
Pobrykajcie i za mnie

o ktorej bedzie mega dance???

Ja byłem - na muszli wkoncu mi ulzylo - spokojnie usiadlem na deske i sie po krolewsku wyproznilem ;] Muszle klozetowe RULEZ

www.level6.yoyo.pl

powiem tak, lepiej by bylo jakby mega dance bylo na koncu. wiecej osob by sie bawilo itp idp. co do wilkow to ich nie lubie troszku :) ale warto bylo byc, gosciniec jak najbardziej na plus !!

przynajmniej fajerwerki w 100% dopisały xD:D:D:

Ja nie znoszę takich spędów wiec nie poszedłem ale że blisko mieszkam to słyszałem

duzy: oni przynajmniej nie grali z playback'u

kiernek i to jest ich koleny plus.

zapoomnij mniee :-)

Za to akustykom dostało się za amatorszczyznę :) Chyba kupię sobie gitarkę Sky Waya na Allegro za 300 zł i też będę brzmiał jak Wilki w Łomży :P

chyba nie akustykom a dźwiękowcom. tak mi się zdaje że to trochę różnica ale pewny do końca nie jestem ;)

Byłem. Musze pochwalić organizatorów za dobra organizacje. Osoby prowadzące były profesjonalne ( zwłaszcza pani w czerwonej sukience). Impreza mijała w sympatycznej atmosferze i przyciągnęła mnóstwo Ludzi - dawno już tylu w tym miejscu nie widziałem. Jedyne małe minusy jakie udało mi się zauważyć to brak odpowiedniego zabezpieczenia podczas pokazu walk rycerzy w wyniku czego jeden z rycerzy wszedł w grupę dzieci oraz nieodpowiednie zachowanie wokalisty Wilków, który hamsko krytykował akustyków ( sława Mu chyba uderza do głowy ). Świetnie wypadł pokaz sztucznych ogni - postarali się. Ogólnie warto było tam być , oby więcej tego typu imprez.

Hehe, no może i mógł udzielić akustykom/dźwiękowcom ustnej nagany w bardziej dyskretny sposób, ale z drugiej strony nie dziwię się chłopowi. Niech tam sława uderza mu do głowy i cokolwiek innego, ale nie jechał chyba specjalnie do Łomży, żeby brzmieć jak szczota ryżowa :)

Moim zdaniem impreza się udała byłam do samego końca i wszyscy się świetnie bawili kabaret OTTO jest super i WILKI były w porządku myslę że impreza na 5+

Dostało się akustykom a nie dźwiękowcom i tak być powinno. Sorry, ale Robert zna się na tym co robi i to jego muzyka, on ją czuje i widać coś nie pasowało. Wilki dali naprawdę niezły koncert.

Ogólnie impreza była zajedwabista, całość mogła się później zacząć byłoby jeszcze lepiej :D Kaczpospolita i droga pani sąsiadko wymiata :D Mega Dance też ładnie, tylko mówię - trochę później i byłoby jeszcze lepiej.

Najlepszy był pokaz fajerwerków, naprawdę się postarali i ta muzyka do tego, jestem pod wrażeniem. Brawa do organizatorów :D

duzy: a czemu mówisz że plusem mega dance jest granie z playbacku? sądzę że nie sztuka jest zaśpiewać na karaoke. Sztuką jest dać koncert. A Wilki właśnie taki dali

Generalnie fajna imprezka

kiernek grali oni z plejbeku ? ;> jesli tak to co z tego ;)

Jak dla mnie to bylo to troche zamulone. Nie lubie takiej muzyki:/ nie ma jak to TECHNO !!!!! :D;D najlepszy z tego wszystkiego byl pokaz ogni sztucznych :P dzis mi jeszcze w uszach piszczy hehe;d

duzy pomysl tylko jakby to brzmialo ... jak mandaryna ??

nie, az tak tragicznie by nie bylo. skad wiesz ze grali z plejbeku ? bo mi sie zdawalo ze byl vokal. mozna bylo rozpoznac jak spiewal refren piosneki Puste Slowa i pozniej jakis komentarz dodal to ledwo co lapal oddech(czyt. sapal do mikrofonu) ;D

ziomus89 a wiesz chociaz co to jest techno ? pewnie myli Ci sie z vokal trance'm albo house'm ;>

duzy masz rację co do techna. mało kto wie czym jest to tak naprawdę i ogromna większość myli te pojęcie.

Jak? choćby tym że między wersami gdyż mówił "Łomza się bawi itp" miał zupełnie inny głos. Wystarczyło sie wsłuchać ;)

Witam
A co sądzicie o występie Charivari i Abalienatusa - tych zespołów "muzyki dawnej"?

Nie martwcie sie ja wiem co to jest trance haus rave ale tez sie mylicie bo wymienione przeze mnie gatunki tez zaliczane sa do techno. tak jakby wywodza sie z techno. zreszta to sie dzieli na tyle podstylów ze glowa mala.
wszystko zalezy od tempa. kiernek i duzy akurat ja sie w tym grzebie troche a wiec wiem co nie co o tym. pozdro dla was i popieram ze wiekszosc nie wie czy jest naprawde TECHNO!!!

a mi sie podobalo wszystko:)

i jest fajnie

Mega dance - sto procent z playbacku, czasem wycharczeli coś w refrenach. Ale to norma w tym gatunku więc się nie czepiam. A akustyka z Wilków widziałem w akcji i nie chce mi się wierzyć że on coś kasztanił. Być może p. Robertowi coś się nie uwidziało. Natomiast niewątpliwym chamstwem (tak to się pisze, jak ktoś nie wie, chyba że chodzi mu o szynkę) było zwracanie uwagi akustykowi że coś jest nie tak bezpośrednio przez sito i do posłuchu dla wszytskich. Są inne metody na to...
Kiedy jeden z członków otto nie miał wszytskiego ok w odsłuchu to podchodził do dźwiękowców (tych na scenie, bo to oni odpowiadają za odsłuchy) i tak długo drążył aż był zadowolony. a nie darł się jak jakiś ... sam nie wiem

Według mnie jednak Mega Dance nie śpiewało z playbacku. Można to było poznać jak śpiewał wokalista. Co do Wilków, to nie wiem, bo nie mogłam być na koncercie, jednak z tego co słyszałam, to Robert zachował za bardzo chamsko.

no wlasnie, wg mnie tez nie spiewalo ;>

Gawliński zachował się bardzo dobrze w końcu na jego koncert przyszli nie tylko pijani nastolatkowie ale także ludzie którzy znają się na muzyce skoro wziął kasę (słyszałem że 60 tys.) to chciał dobrze wypaść a nie być posądzanym o to że przyjechał do jakiejś tam Łomży i chałę odwalił

wszystko sie zgadza...ale kazdy mowi, ze jest tak super...ale to tylko tak wyglada na papierze... piwa wcale nie powinno tam byc...i nie mozna mowic, ze bedzie malo...bo albo jest piwo, albo go nie ma...
typ byl tak pijany, ze nie mial funkcji zyciowych...

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org