Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Remonty elewacji: ŁSM vs PERSPEKTYWA |
Witam. Zastanawia mnie dlaczego jest taka różnica w przeprowadzaniu remontów elewacji w spółdzielniach ŁSM i Perspektywa. Fundusz remontowy jest praktycznie podobny. W ŁSM remontuje sie cały budynek, w Perspektywie tylko między oknami, a z tyłu tylko balkony. Taki blok wyremontowany przez ŁSM prezentuje sie okazale - w Perspektywie nie koniecznie. Pozostaje taki lekki niesmak widoku płyty - pozostałości po minionej epoce. Także zwracam sie do Prezesa Spółdzielni Perspektywa - proszę baczniej przyglądać się co robi konkurencja i wyciągać wnioski. Jak ustawia sie rusztowanie to wypadało by przeprowadzić kompleksowy remont a nie prowizorkę..................... Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Remonty elewacji: ŁSM vs PERSPEKTYWA |
prowizorka jest tansza a zwykle z daleka wyglada tak samo
|
|
Od 1 sierpnia wchodza nowe przepisy. Kazdy bedzie mogl wystapic do Spoldzielni aby zobaczyc na jakie cele poszly jego wplaty na fundusz remontowy. Nareszcie bedzie szansa dowiedziec sie, gdzie ida pieniadze spoldzielcow.
|
|
no i pewnie w kosztach wsio bedzie grało:d zawsze mozna wiecej napisac za metr:P a potem sie tlumaczyc ze ci tansi wykonawcy byli po prostu pozajmowani:P bigi2004
|
|
Ja wolał bym mieć zrobiony balkon i pomiędzy oknami niż czekać na remont całej elewacji jeszcze kilka lat, a niestety zanim zrobią mój blok to kilka lat jeszcze minie . W Perspektywie chyba już niema żadnego bloku w który niemiałby docieplonych ekranów przyokiennych i balkonów. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |