sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Remonty elewacji: ŁSM vs PERSPEKTYWA

Witam. Zastanawia mnie dlaczego jest taka różnica w przeprowadzaniu remontów elewacji w spółdzielniach ŁSM i Perspektywa. Fundusz remontowy jest praktycznie podobny. W ŁSM remontuje sie cały budynek, w Perspektywie tylko między oknami, a z tyłu tylko balkony. Taki blok wyremontowany przez ŁSM prezentuje sie okazale - w Perspektywie nie koniecznie. Pozostaje taki lekki niesmak widoku płyty - pozostałości po minionej epoce. Także zwracam sie do Prezesa Spółdzielni Perspektywa - proszę baczniej przyglądać się co robi konkurencja i wyciągać wnioski. Jak ustawia sie rusztowanie to wypadało by przeprowadzić kompleksowy remont a nie prowizorkę.....................
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Remonty elewacji: ŁSM vs PERSPEKTYWA

prowizorka jest tansza a zwykle z daleka wyglada tak samo

Od 1 sierpnia wchodza nowe przepisy. Kazdy bedzie mogl wystapic do Spoldzielni aby zobaczyc na jakie cele poszly jego wplaty na fundusz remontowy. Nareszcie bedzie szansa dowiedziec sie, gdzie ida pieniadze spoldzielcow.

no i pewnie w kosztach wsio bedzie grało:d zawsze mozna wiecej napisac za metr:P a potem sie tlumaczyc ze ci tansi wykonawcy byli po prostu pozajmowani:P

bigi2004

Ja wolał bym mieć zrobiony balkon i pomiędzy oknami niż czekać na remont całej elewacji jeszcze kilka lat, a niestety zanim zrobią mój blok to kilka lat jeszcze minie . W Perspektywie chyba już niema żadnego bloku w który niemiałby docieplonych ekranów przyokiennych i balkonów.

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org