Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świadkowie wypadku na Al. Legionów |
Jeśli ktoś dokładnie widział wypadek z 11.07.2007 na Al. Legionów (na przeciwko dworca) proszę o niezwłoczny kontakt. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świadkowie wypadku na Al. Legionów |
11.07 to ubiegła środa. Nie lepiej było założyć ten temat na świeżo po wydarzeniu zamiast po 9 dniach ? ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
Widziałem efekt. Przejeżdżałem kiedy była już policja. Faktycznie trzeba było prosić o pomoc wcześniej. Ale może znajdzie się ktoś, kto to widział. Powodzenia. ADALL
|
|
Szczerze mówiąc to wątpie żeby teraz komuś chciało się ciągać po policjach i sądach.... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
ja raz byłem świadkiem w wypadku ( z ofiarą śmiertelną) . akurat z mojej komórki zadzwoniłem po karetkę i policję, szczerze odradzam komukolwiek bycia świadkiem na sprawie w sądzie. strata czasu i kupa ciągania się bigi2004
|
|
Ciekawe gdybyś ty potrzebował pomocy a inni tak reagowali czy byłbys z tego zadowolony. Pomyśl czasem o innych a nie tylko o sobie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |