Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nuta |
Kolejny(badziewny) temat z serii "poszukiwacze tytułów"... Ostatnio w Esce leci dość często piosenka, techno ze śpiewem kobiecym. Pamiętam tylko trochę refrenu... "beybe beybe (tekst) i ije ije ije" nie za wiele, ale coś może pomożecie. Fajny głos:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nuta |
wejdz na strone eski i poszukaj co za problem
|
|
tyku czy chodzi ci o ta ?? sunblock ft. sandy - baby baby nutka fajna ale bardziej polecam teledysk =)
|
|
loveley. powiem ci tylko tyle... że na stronie Eski nie mogłem znaleźć. Mint90... dzięki wielkie:D o to chodziło xD
|
|
nmzc :)
|
|
podajcie tytuly jakis fajnych nutek;p i jest fajnie
|
|
Helene Rask-no love Dj quicksilver-Water Verve monrose-hot summer mr. bronkz-hey Alchemist Project - Music Is My Extasy David Kane-club sound Dj_Cargo-MO-DO_-_Eins_Zwei_Polizei_2007_ Royal Gigolos - Tell it to my heart kalwi remi i Marks-revolution Gym Class Heros - Take a look at my girlfriend Alex Gaudino & Static Shokx & Crystal Waters-Destination Calabria. Roger sanchez-lost chociażby to... chociażby tyle:D
|
|
i ja sie przyłacze wie ktoś może co to za piosenka co leci na końcu filmu rangers co oni uciekają samolotem
|
|
dobre sa sety z klubu euforia jak chcecie to podam www
|
|
podawaj:) i tak nie usuną, jak by co.
|
|
tyku dziekuje:* jak bedziesz mial jescze jakies to zapodawaj;D i jest fajnie
|
|
ja szukam długi już czas nuty - w refrenie white way (chociaż pewności nie mam) przebój może sprzed 8 lat niedawno powstał remake czy tam mix jak zwał tak zwał
|
|
www.klubeuforia.com prosze bardzo tam jest zakladka download musisz w nia kliknac i tam pojawia sie kolejne musisz te dwa loga otworzyc czyli kliknij w nie i pojawia sie Tobie sety =)
|
|
dziękju. posprawdza się:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |