sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
poprawa koncentracji

Witam
Mam pytanie z innej beczki niz ogol... Jakie macie sposoby na poprawe koncentracji??? Piszcie czekam......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: poprawa koncentracji

piwo...

'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'

chodzi o to ze jestem kierowca to chyba niebardzo :/

odpocznij... jedz na wakacje z dziewczyna czy tam z rodzina wypocznij... jestes kierowca zapewne jestes wiecznie zmeczony odpocznij chlopie wrzuc na looz :)

'Still me Till they Kill me.. I love it when they fear me..'

chcialbym..... poki co praca ajak zapatrujecie sie na leki wspomagajace koncentracje????

Dzialaja i owszem.... ale po tygodniu/dwoch nie beda Ci pomagac, a wrecz jak przestaniesz je brac to zauwazysz, ze dalo to odwrotny skutek...

Powiem Ci juz lepiej sciagnij z internetu muzyke poprawiajaca koncentracje. Wrzuc to na mp3...w aucie sobie wlaczysz na 5 min i bedzie lepiej niz bys bral leki... Tylko musisz miec sluchawki(mp3, discman, itp), bo bez nich skutek marny chyba bedzie...

zielsko poprawia koncentrację :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Znam kilka ćwiczen. odezwij sie: basket23@poczta.onet.pl

wojtek23 ja ci radze tak jak yoo jedz na wakacje z rodzina..

i jest fajnie

troche magnezu i zdrowego jedzenia powinno pomóc w skrajnych przepadkach wal tigera he

ja narazie lece na lekach i jakos odwrotnego skutku niedaja!!! Jesli ktos ma podobny problem jak ja to polecam Gotu kole gingo dostepna w aptekach i w necie cena to 21zl za 30 tabletek a efekt jest dobry !!! Polecam wszystkim !!!

Może ty się do tego nie nadajesz. Zmień zawód zanim zrobisz sobie lub komuś krzywdę. Chyba, że jeździsz po 20 godzin na dobę, wtedy też nie ma to sensu. Prędzej czy później to odczujesz. Organizm nie jest ze stali.

Wojtek23:

To ja już za bardzo nie rozumiem. To skoro Ci pomagają leki i jesteś taki z nich zadowolony to po co się pytasz o sposoby ???? Jeżeli się pytasz to coś jednak jest nietak. Chyba, że pytasz bo poprostu chcesz wiedzieć.. to ok.

Wojtek 23:"ja narazie lece na lekach i jakos odwrotnego skutku niedaja!!!"

KrzyzaK:"jak przestaniesz je brac to zauwazysz, ze dalo to odwrotny skutek..."

Pobierz je jeszcze dluzej... a jak odstawisz to nie będziesz się mógł w samochodzie znaleźć....

Odstawialem i biore spowrotem i wsio jest oki naprawde zero strachu polecila mi je siorka w aptece pracuje to chyba wie ;)

No dobrze.. wszystko spoko... tylko, że Ty napisałeś, że "lecisz na lekach"... A "Gotu kole" to co to za lek ???? To o czym Ty mówisz to suplement diety :-) To możesz go brać całe życie praktycznie...

Ale skutkuje !!! jesli chodzi o poprawe koncentracji jest lekiem bardzo skutecznym i w dobrej cenie a dodatkowo jest ogolnodostepny w aptekach

to brzmi jak raklama...
Ludzie ludzi kupujcie ten lek. Nie zastanawiajcie się!
A oto komentarz osoby która zażywała ten lek:
Wojtek23
Ale skutkuje !!! jesli chodzi o poprawe koncentracji jest lekiem bardzo skutecznym i w dobrej cenie a dodatkowo jest ogolnodostepny w aptekach

XD

Jak jeszcze napiszesz coś takiego:

"Ja osobiście gorąco polecam ten produkt...
Jeśli macie jakiekolwiek pytania na jego temat : piszcie, chętnie odpowiem na każde z nich."

To uznam, że na marne pisałem o moich sposobach na koncentrację, bo one Ciebie wcale nie interesują.... jeżeli rozumiecie o co chodzi....

W tym samym czasie posta napisaliśmy..

tyku: to nie brzmi jak reklama... tylko to jest reklama..

Żeby Wojtek23 miał chociaż jeden post napisany w innym temacie to bym dopuszczał myśl, że chce nam doradzić...

Tylko nie mógł zacząć z "grubej rury", bo admin odrazu by usunął...

Chyba się pokuszę o geolokalizację ip, bo coś czuję, że On nie pisze tego z Łomży....

Jest mnóstwo Pajaców co na forach piszą jaki to za****sty środek na wszystko....

ehhhh.. myślę, że temat można... usunąć...... albo NIE !!!! niech zostanie... będzie dobra antyreklama :-)

bierzesz puszke coca coli, dosypujesz kawy rozpuszczalnej i mua drinks :)

duzy... nie zauważyłeś, że Wojtka23 nie interesuje jakie mamy sposoby na koncentrację ????

Pracodawca kazał mu powiedzieć na tym forum jaki jest wg firmy "najlepszy" sposób na koncentrację....

a dlaczego nie podałeś adresu apteki siostry? a może na specjalne życzenie osób potrzebujących wzmożonej koncentracji zaczniesz sprzedaż wysyłkową? i ludziom byś pomógł i by rodzinka zarobiła parę groszy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org