Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
policyjny hilikopter |
Widze że czesto ostatio w łomzy lata policyjny hilikopter wiecie skont on ? ląduje gdzies tutaj ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: policyjny hilikopter |
on jest s kontowni ROTFL ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
dokladnie... a jeszcze dokladniej to z bielegostoku... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hilikopter jezd s policji. Ale oni wynajmójo go łOMŻY aby obserwować letni wyleng bocianuf (o Boże, co to rośnie). ADALL
|
|
lata i zabiera analfabetów na szkolenie
|
|
przymusowe co by nie bylo... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
kamilo napisał(a): >ląduje gdzies tutaj ? Chłopaki on chciał popatrzeć sobie z bliska na helikopter jak wyląduje, a wy mu w tym nie pomagacie :P
|
|
buahahahaha :D no kamilo, dałeś ciałka... Pozdrawiam
|
|
na ktoryms forum widzialem sprawdzanie pisowni. dzialalo w ten sposob, ze slowa z bledem zastepowalo slowem ort! na czerwono. Mozna by to udoskonalic i nie pozwalac postowac ortow. Ale to juz od adminow zalezy.
|
|
wy sie leczcie bo na tym forum juz się nic zapytać nie można
|
|
No lata ja też widziałem powinni lotnisko wybudować to i samoloty przelatujące nad naszy miastem miałyby gdzie wylądować, a tak lotniska nie ma i lecą dalej
|
|
Autor: kabe (---.smevpn.tpnet.pl) Data: 17-07-07 12:07 No lata ja też widziałem powinni lotnisko wybudować to i samoloty przelatujące nad naszy miastem miałyby gdzie wylądować, a tak lotniska nie ma i lecą dalej tak tak, najlepiej obok statoila, zatankuja i dalej w droge. pasazerow nakarmia w McDonalds, to i catering nie bedzie potrzebny.
|
|
tak aduje tutaj. dokladnie na starym rynku bo tam masz ladowisko dla helikopterow i czasem laduja w nocy statki kosmiczne ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |