sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
krawa jatka w rampie vip

Prawda jest taka, ze juz nie mozna wyjsc spokojnie do barow, bo banda pijanych kolesi z nadmiarem testosteronu wyzywa sie na ludziach. Wystarczy nie tak zpojrzec, nie tak sie usmiechnac, a masz gwarantowane, ze znajdziesz sie na torach skopany przez paru kolesi. Co to za czasy, ze trzech czy czterech kopie jednego lezacego? Panowie opamietajcie sie!!!!!!!!! Moze sie to kiedys skonczyc zle....w sadzie lub wachajac kwiatki...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: krawa jatka w rampie vip

rampie vip? o łomży mowa?

tak, mowa o Łomzy. W sobote kilku wyrostkow skopało do nieprztomnosci 4 chlopakow. Imprezka- butelki, krzesla itp zaczelo sie w lokalu, skonczylo kopaniem pod lokalem i na torach. Nieprzytomnych zabrala karetka

nie wydaje mnie sie, ty moze oni z Semafora szli??

A do łopaty tych ktorzy kopali!!!jak by z miesiąć popracowali fizycznie to by sie im dopiero "kopać" odechciało!!tępić cholerstwo!!!!!

Kobietka

Panowie opamietajcie sie!!!!!!!!!

Ja mysle, ze tego typu panowie nie czytaja tego forum.

Brzeziński zarządził , że wszystkie bary lub puby moga być yylko czynne do 22.00 . I dobrze tym pijanym koleszkom . W tamte wakacje pamietam większą aferę przed barem . Kolesie chcieli sie lać ( pijani ) , barman wyszedł z pałą , słabszego wprowadził do lokalu . Podczas czekania na policje została wyłamana furtka . Gdy zjawiła się policja , zaczęli uciekać przez boisko w strone ogródków ( osiedlowych ), Wtedy policja wjeżdżając samochodem na boisko wyskakuje z samochodu i ich goni - efektowna akcja .

___POLAK___TO___JA___

o czym ty piszesz?? bo chyba nie o Rampie??

Umiesz czytac ze zrozumieniem ??? Masz gdzies obok Rampy boisko i ogrodki dzialkowe ?

chlopie ty chcesz kogos uczyc?? temat jest o Rampie i widze ze ty tez nie zrozumiales mego przekazu!! to akurat mnie nie dziwi :/

i tak sie rodza plotki, zambrowianka, proponuje pilnuj Zambrowa i nie wprowadzaj zametu, nigdy nie widzialem by w Rampie ktos kogos pobil, zcasem zdarzalo sie ze wyprowadzano kogos kto sie zle zachowywal ale to chyba nic zlego??

Ja jak Ja a ten przypadkowy chlopak co dostal butelka w glowe i pojechal do szpitala ? no fakt to bylo przed rampa chyba :> ale Ty przeciez nigdy nie widziales zeby w rampie ktos kogos pobil. Otworz oczy i paaaatrz siaaaaaaaaaaalala

Jakie wy cioty to ze zaczeli temat o rampie to nieznaczy że nimożna podać też sytuacji z innej bujki kołoo klubu Ja jak Ja kto ci tu powiedział że to jest temat tylko o rampie <LOL>

1Polak pisał o akcji w pubie Elita na Sniadeckiego, której i ja byłam świadkiem. Rzeczywiście była efektowna :D

dream on

ktos cie pobije zadaj od niego duzego odszkodowania

odszkodowania:)??nie u nas!!!ząb za ząb!!wyłapać pojedyńczo!!

Kobietka

Pochodze z zambrowa, ale mieszkam w łomży. a bojka byla w ramie, skonczyla sie przed lokalem i na torach.zakladajac ten post nie mialam zamiaru atakowac rampy ani lomzy, tylko zwrocic uwage na to, ze nie mozna spokojnie ywjsc, bo mozna oberwac. widok byl przerazajacy. gdyby nie pomoc osob trzecich zakoapliby na smierc...

a cala okcja miala miejsce ok 24.00. zreszta juz ktos wczesniej wypowiedzial sie na ten temat, post ma tytul ,,trzeba uwazac na siebie" czy jakos tak

NARZESZCIE! do 22.00 i szlus.Skończą się nocne wrzaski pijanych małolatów i nocne burdy.

To są właśnie uroki Podlasia!!
Przez 5 lat co drugi dzień chodziłem do lubelskich pubów lub dyskotek i ani razu podkreślam ani razu nikt nikogo nie zaczepiał, żadnych bójek, żadnego wyzywania!!

Od 3 tygodni pracuje w Białymstoku i 3 dni temu wybrałem się do "Heaven" było nawet możliwie....ale wczoraj w tym samym miejscu była już spora rozróba (nawet dziewczynom się oberwało....kilka osób w szpitalu, kilka nieprzytomnych, karetka 3 razy obracała) Zresztą pisze o tym dzisiejsza podlaska prasa.

Więc nie dziwi mnie zdarzenie z Rampy czy innych "podlaskich" pubów i dyskotek...

Tu nigdy nie będzie kultury!!!

Niestety taka prawda, to nie tyczy się tylko vip, moim zdaniem to i tak chyba najspokojniejszy lokal w Łomży. Dziś nie można iść do klubu i spokojnie się pobawić jak człowiek bo zawsze znajdzie się osoba której coś nie pasuje i zaraz się zaczyna się draka, nie ma takiego lokalu gdzie można sobie posiedzieć spokojnie i się pobawić bez żadnych nie chcianych "przygód", nie wspomne już o zabraniu gdzieś dziewczyny... Niestety takie rzeczy nie dzieją się tylko w lokalach, nawet po ulicy czasem strach iść. Na stacji benzynowej statoil bardzo często dochodzi do bójek.
Ludzie opanujcie się !!! Nawet jeśli ktoś sobie zasłużył to można to rozegrać trochę inaczej, nie tak żeby każdy widział i przy okazji brało w tym udział 10 osób. Panowie przyjemność Wam to sprawia? Jak tak to bijcie się między sobą.

http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070717/BIALYSTOK/70716043/-1/bialystok
Klub Heven w Śledziewie. Śledzie sie o ocet pobiły :-)

Byłem świadkiem tej bójki, jak też dwóch innych tej nocy. Powinny być surowsze kary dla tych przygłupów. Jeszcze dwa lata temu nie odpuszczałem gdy ktoś mnie bez powodu zaczepiał, ale pewnego razu żle sie to dla mnie skończyło i teraz stwierdzam, że nie warto. Prędzej czy póżniej debil jeden z drugim trafią na mocniejszego.(przygłupie jeśli to czytasz-spróbuj kiedy sam na sam a nie jak pięciu kolesi za plecami) Policja powinna ostro reagować i pałą potraktować może coś ich to nauczy

kabe: a co Ty chodzisz bójek szukasz po mieście? :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Nie szukam po prostu często kręcę sie po mieście-piwko tu piwko tam bo co tu w domu drętwieć. Znajomych trochę mam, zawsze ktoś wyciągnie a mnie długo nie trzeba namawiać

moze moj apel cos da?

no na pewno :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org