Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czemu pod tytułem "ludzie" na stronie 4lomza umieszcza się tylko niektóre osoby? |
ca sadzicie o serwisantach z firmy interneo.jakie zrobili na was wrazenie dzieki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czemu pod tytułem "ludzie" na stronie 4lomza umieszcza się tylko niektóre osoby? |
nic ciekawego
|
|
Re: Czemu pod tytułem "ludzie" na stronie 4lomza umieszcza się tylko niektóre osoby? |
Telewizję Al Jasira 24h.
|
|
Nie ma to jak mój kochany prof. Bacławski. Pozdrawiam! ;)
|
|
Wądołowska w podstawówce i Mariak w I LO
|
|
Kolo DaSto a może i Dwieście!!! Polski pisze się z małej litery, chyba ze zaczyna sie nim zadnie, tak jak u mnie. Chyba trochę przesadzasz z tym filmem. To tylko film - wizja Mela i nic więcej. Nikt nie wie jak było naprawdę i czy wogóle było. To kwestia wiary. Najbardziej rozśmieszył mnie drugi Paweł mówiąc, że tak było naprawdę. Co do filmu to myślałem, że będzie bardziej krwisty. Zawiodłem się na tym aspekcie. Muszę jednak przyznać, że przesunął on granicę brutalności w filmach o kolejny metr. Jeszcze dowcip: Na lekcji religii ksiądz pyta dzieci: "Pamietacie dzieci kuszenie Jezusa?? Przez 40 dni błąkał się po poustyni i diabeł go kusił. A pamietacie co powiedział, gdy Diabeł kazał mu zrobić z kamienia chleb???" Na to głos z sali: "Not enough mana...."
|
|
U mnie 4lan działa bez problemów. Przepustowość jest realnie taka jaką wykupiłem, scx2 działa. Przerwy ostatnio były, ale się z nich wytłumaczyli. Ostatnio pogorszył się ping (aktualnie ok 300ms), ale z narzekaniem na to poczekam do końca modernizacji sieci. To tak w razie jakby ktoś mówił, że są sami niezadowoleni. pozdrawiam Łabędź
|
|
Re: Czemu pod tytułem "ludzie" na stronie 4lomza umieszcza się tylko niektóre os |
Lord.^oo7*, może jestem żle poinformowany, ale wydaje mi się że rządzi dobrze, moge się mylić, jak zrobił jakiegoś wała to napisz.
|
|
broń cię panie Boże żebyś poszedł do 1 tam jest rygor nauczyciele do bani i inne a i jeszcze ci co chodzą do 1 to mają 50 cm długości włosy ;p ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |