Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Platforma w panice! |
Zauwazylam duzy "wysyp' tych rejestracji i tak sie zastanawiam ----Kolno i Zambrow rozpoczely "okupacje" ? na dokladke dolacza BWM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Platforma w panice! |
policja powinna trzepać te wszystkie BKL,BLM,BZA i te inne spoza miasta, a zwłaszcza tych co staja na "kukawach" na Legionów. Wielcy sioferzy za dyche, tatus dał samochód i teraz co to nie ja
|
|
zenuak jak to nie znajdzie fiata ani malucha? Ostatnio jak byłam w Kolnie to kilka "turbowiader widziałam".
|
|
Dzięki za pomoc.
|
|
dobre hehe normalnie boki zrywać taki żart ,że hoho:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nikogo nie wkręcasz,chyba,że sam siebie.
|
|
Kupowałem kiedyś Nikona D70.W tych wszystkich internetowych sklepach było tak, a to mieli same body,a to nie z takim obiektywem.Njlepiej wypadł foto joker.Przy zakupie sprzetu za 4 tys. roznica w cenie 200zł,jest żadna. A masz wszystko od ręki. Szkoda ze takiego sklepu nie ma w Łomży.
|
|
Alex przeszłością nie da sie żyć!!!
|
|
no i tak nieraz sie zdarza:)
|
|
duzy Toplesi to DISCO-POLO a chyba 80% młodzieży ( i doroslych) nie lubią takiego rodzaju muzyki. Wilki to w ogóle co innego są znani i lubiani
|
|
czuubek: hehe podoba mi się to podejście ;)
|
|
Newbie ale Ci zjechali, widac ze nowicjusze na forum ;)
|
|
Zart denny. Poziom podstawowki.
|
|
odczepcie sie od chlopaka, widocznie w ten sposob chce szukac swojej jedynej
|
|
Odpowiadam na pytania Ma 21 lat interesuje sie komputerami, samochodami, P@wcio wlasnie myslalam nad tym a czym sie mam kierowac wybierajac taki odtwarzacz?? Krzyzak kupilam mu juz portfel i koszulke a nawet i spodnie w lancuszki na szyje i tego typu sprawy mnie nie kreci. Dziekie wszystkim za pomoc:*************
|
|
to ze ktos dal nie swoje zdjecie no to co z tego ? moze sie wstydzi swojej twarzy? albo jest niesmiala zeby umiescic swoje zdjecia ?? to tak samo jak twoj niedawny temat "ej ziomy gdzie w Łomży jest URZONT skarbowy" zal ...
|
|
Dzieki:** pomysle nad tym ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ja mam non steama:P
|
|
Temat z dupy... Swoją drogą to ten ziom z Piątnicy na pewno nie jest :D
|